Έχει συμβεί νομίζω στις περισσότερες από εμάς, ενώ πάμε να βάλουμε την τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ μας, βάζοντας μολύβι ματιών, να "σπάσει" η μύτη του!
Η κατάσταση αρχίζει να γίνεται πιο ενοχλητική αφενός όταν κάτι τέτοιο συμβεί περισσότερο από μια φορά- πόσο μάλλον όταν βιαζόμαστε να ετοιμαστούμε- αφετέρου όταν ανακαλύπτουμε στο τέλος του μήνα οτι πολλά από τα μολύβια ματιών που είχαμε στο νεσεσέρ μας έχουν μείνει μισά πια σε μέγεθος...
Πριν η υπομονή σας αρχίσει να εξαντλείται, ακολουθείστε αυτό το tip που θα δώσει την πιο εύκολη λύση στο πρόβλημά σας και θα σας γλυτώσει από τα περιττά έξοδα μιας και θα κάνει τα μολύβια ματιών να διαρκούν περισσότερο!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το μολύβι ματιών στην κατάψυξη για περίπου 30-45 λεπτά και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τις ειδικές ξύστρες. Η μύτη του μολυβιού θα είναι πιο σκληρή και οι πιθανότητες στο να σπάσει λιγότερες.
0 σχόλια: