v

menu

Amber Heard Ανταπόκριση με το Φεστιβάλ Βενετίας! Πώς να κάνεις το make up με τις έντονες λάμψεις της Amber Heard.



Η Amber Heard απογείωσε την sexy και υγιή επιδερμίδα με ένα make up που γίνεται σε μερικά απλά βήματα. Αρκεί να έχεις τα σωστά προϊόντα. Κάνε κλικ παρακάτω αφού πρώτα δημιουργήσεις τη βάση σου ως συνήθως.

Σκιά στα μάτια!



Επένδυσε σε μια υγρή σκιά που θα σου εξασφαλίσει τη λάμψη που βλέπεις εδώ στα μάτια της Amber Heard. Άπλωσέ την περιμετρικά του ματιού είτε με ένα πλακέ πινέλο είτε και με το δάχτυλό σου σβήνοντας ανοδικά προς το κόκκαλο. Ιδανική είναι η ολοκαίνουρια The Perfect Mono Eyeshadow, απόχρωση Antique Rose από το δίδυμο των Dolce & Gabbana.


Βλεφαρίδες που ξεχωρίζουν!



Πέρασε στις βλεφαρίδες σου δύο στρώσεις μάσκαρα ώστε να έχεις χρώμα, λάμψη, μήκος και διαχωρισμό. Η Masterpiece Glamour Extensions της Max Factor. σου δίνει μήκος ακόμη και με μια κίνηση!

Contouring και strobing σε ένα!


Το contouring, δηλαδή τα κοψίματα, και το strobing, δηλαδή οι λάμψεις, είναι δύο από τις πιο διάσημες τεχνικές μακιγιάζ τώρα. Και η Amber Heard έχει συνδυάσει και τα δύο δίνοντας αφενός 3D διάσταση στο πρόσωπό της και έντονη λάμψη υγείας, αφετέρου. Και στην πολυτελή παλέτα Skin Illuminating Powder Duo του Tom Ford θα βρεις και σκούρα πούδρα και προϊόν λάμψης ώστε να πετύχεις αυτό το effect!


Blush you!



Το γεγονός ότι κάνεις κοψίματα και βάζεις λάμψεις δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεσαι και την απαραίτητη φρεσκάδα ακριβώς πάνω στα μήλα. Και αυτή την φρεσκάδα θα στην εξασφαλίσει ένα ρουζ σε ροδαλό τόνο όπως η απόχρωση Geisha της Beauty is Life (€23.00).



Φυσικά χείλη!



Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με ένα κραγιόν το οποίο θα έχει διάρκεια και θα δίνει στα χείλη σου μια ελαφριά γυαλάδα όπως το Long Last Lipstick απόχρωση Watermelon της Clinique (€20.00).

0 σχόλια: