v

menu

Celeb beauty files: Η βραδινή ρουτίνα 6 διάσημων κυριών

Η Gwyneth Paltrow μοιάζει μονίμως ήρεμη και δροσερή. Πως τα καταφέρνει ενώ είναι μητέρα και μία πολυάσχολη επιχειρηματίας; Η ίδια το δικαιολογεί με τη βραδινή ιεροτελεστία της στο ντους. Η όμορφη Gwyneth υποστηρίζει ότι αυτό που τη διατηρεί φρέσκια είναι το βραδινό μπάνιο με οργανικά άλατα και το μασάζ σε σημεία που χαλαρώνει, όπως ο αυχένας.

Σίγουρα θα ζηλέψετε τη ρουτίνα της Blake Lively και αυτού του μόνιμου λαμπερού χαμόγελου. Η όμορφη ηθοποιός παραδέχεται ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς να φάει μερικά κομματάκια μαύρης σοκολάτας. Και το πρωί δεν αντιστέκεται ποτέ σε μία κούπα ζεστό ρόφημα σοκολάτας! Τι λέτε; Να το δοκιμάσουμε;

 διαλογισμός είναι η λύση για μία καλύτερη μέρα σύμφωνα με την Jennifer Aniston, η οποία κάνει ανελλιπώς, πρωί και βράδυ. Όπως υποστηρίζει η ηθοποιός, όταν τεμπελιάζει και δεν κάνει διαλογισμό, βλέπει τη διαφορά μέσα στην ημέρα.

Η Lena Dunham δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να διαβάζει ένα βιβλίο πριν κοιμηθεί. Ούτε κρέμες, ούτε ιεροτελεστίες στο μπάνιο. Μερικές σελίδες αρκούν για να την κάνουν να νιώσει πιο όμορφα.

Η Jaime King είναι μαμά, ηθοποιός και μοντέλο. Επομένως, οι καθημερινές τις απαιτήσεις είναι πολλές ενώ την ίδια στιγμή εκείνη καλείται να έχει μία άψογη εμφάνιση και μία ξεκούραστη όψη όλη μέρα. Φαίνεται να τα καταφέρνει, γι’ αυτό ρωτήθηκε για το μυστικό ομορφιάς της. Η Jamie λοιπόν απαντά ότι αυτό που δεν παραλείπει ποτέ να κάνε πριν κοιμηθεί ένα να περιποιηθεί το πρόσωπό της. Ακόμα κι αν νιώθει εξάντληση δεν θα ξαπλώσει χωρίς να καθαρίσει καλά την επιδερμίδα της. Αυτό βέβαια σας το έχουμε πει κι εμείς! Θυμάστε;

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια Vera Wang θεωρεί ότι η έμπνευση και η δημιουργικότητά της πηγάζουν από την ηρεμία που κάθε βράδυ επιδιώκει να έχει πριν κοιμηθεί. Όπως δηλώνει, το υπνοδωμάτιό της είναι το καταφύγιό της και θεωρεί ότι τα λίγα λεπτά που χαλαρώνει μόνη της πριν κοιμηθεί είναι άκρως ευεργετικά.

0 σχόλια: