v

menu

Ποια είναι η must θεραπεία λάμψης;

Ποια είναι η must θεραπεία λάμψης;

Η ανανέωση και η λάμψη είναι ζητούμενα για κάθε γυναίκα, είτε για μια 25άρα είτε για μία 50άρα. Η μεν πρώτη μπορεί να ξενυχτά, να καπνίζει, να εκτίθεται αρκετά στον ήλιο και να χρειάζεται κάτι τονωτικό για το δέρμα της, ενώ η δεύτερη εκ των πραγμάτων θέλει κάτι δραστικό για να σβήσει τις καφέ κηλίδες και τις λεπτές ρυτίδες. Και στις δύο περιπτώσεις η θεραπεία must λέγεται fractional PRP.

Στάδιο 1: Το fractional laser

Στις νεαρές κοπέλες το fractional laser είναι ιδανικό για σημάδια στο πρόσωπο, ουλές ακμής, λεπτές γραμμές έκφρασης καθώς και πανάδες. Η δερματολόγος δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη, αναπληρώτρια επιστημονική διευθύντρια του κέντρου Cosmetic Derma Medicine επισημαίνει: «Ουσιαστικά το laser δημιουργεί ανεπαίσθητο τραυματισμό, μικρότερο από 1 χιλ. και στην συνέχεια ο οργανισμός αντιδρά δημιουργώντας νέο κολλαγόνο και ελαστίνη στην περιοχή. Με αυτό τον τρόπο έχουμε αναγέννηση και ανάπλαση δέρματος. Στις μεγαλύτερες ηλικίες, π.χ. στα 35+, το laser επιδιορθώνει τις ρυτίδες και τις δυσχρωμίες και χαρίζει σύσφιγξη στο οβάλ του προσώπου». Επομένως το δέρμα σου έχει ομοιόμορφο τόνο και νεανική όψη.

Στάδιο 2: Τα αιμοπετάλια

Αν χρειάζεσαι πιο αποτελεσματικό ρετούς και πιο γρήγορη ανανέωση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνδυάσεις το laser ανάπλασης με την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP. Το τελευταίο προέρχεται από το αίμα σου, πλούσιο σε αιμοπετάλια, και αυτό που κάνει είναι να επιταχύνει το χρόνο ανάρρωσης και να χαρίζει φωτεινότητα. Μάλιστα, όσο πιο νέα είσαι τόσο πιο ποιοτικό είναι το PRP. «Κάνουμε λήψη αίματος και απομονώνουμε με ειδική επεξεργασία τα αιμοπετάλια που είναι το πιο πλούσιο μέρος του πλάσματος του αίματος. Εγχέουμε το μείγμα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου. Τα πρώτα 24ωρα μπορεί να εμφανιστεί κοκκινίλα αλλά μετά το δέρμα σου θα λάμπει» εξηγεί η δερματολόγος.

 konstantina photo cc 89f2b
 Η δερματολόγος δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη.

Τι να γνωρίζεις: H μέθοδος είναι προσιτή οικονομικά και μπορείς να κάνεις μόνο το ένα στάδιο.
Πού θα το κάνεις: Cosmetic Derma Medicine, Βασ. Σοφίας & Βεντήρη 5, Αθήνα, τηλ.: 210 6980451, www.cosmeticdermamedicine.gr

0 σχόλια: