v

menu

10 προϊόντα λάμψης από €4.19 για να πετύχεις το τέλειο strobing!




Tom Ford


Ο Tom Ford δημιούργησε αυτή την  πούδρα για να αιχμαλωτίζει τα δύο πιο ελκυστικά φυσικά χρώματα στο δέρμα για λάμψη και άψογο αποτέλεσμα: έχει μια ελαφριά λευκή απόχρωση δίνοντας την πολυτελή λάμψη που έχει το φως της ημέρας και μια λαμπερή χρυσή απόχρωση δίνοντας την ρομαντική ψευδαίσθηση της λάμψης των κεριών στο δέρμα. Οι αποχρώσεις αυτές μπορούν να φορεθούν ξεχωριστά ή μαζί για τέλεια λάμψη. Bonus info: το luxurious packaging που μόνο ένας τελειομανής όπως ο Tom Ford θα μπορούσε να δημιουργήσει!
Skin Illuminating Powder Duo του Tom Ford 


Benefit


Σε υγρή μορφή και με πινελάκι που το κάνει πολύ πρακτικό στην εφαρμογή του. Απλώς τοποθέτησε δύο μικρές σταγόνες στα σημεία που θέλεις να δώσεις λάμψη και ταμπόναρε με τα δάχτυλά σου ακολουθώντας ανοδικές κινήσεις. 
high beam face της Benefit, €26.00


Essence


Highlighter σε μορφή πούδρας σε ροζ απόχρωση που το κάνει ιδανικό για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και σε girly packaging με ανάγλυφα σχέδια. Αυτό που θα λατρέψεις σίγουρα, όμως, είναι η smart τιμή του που δεν θα σε βγάλει εκτός budget!
street style highlighter, €4.19


Benefit


Λατρεύουμε κάθε προϊόν Benefit λόγω packaging και λόγω αποτελέσματος! Το συγκεκριμένο highlighter είναι σε μορφή στικ και από την άλλη μεριά έχει σφουγγαράκι πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να το ανανεώνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς να λερώνεις τα χέρια σου!
whatt's up highlighter της Benefit, €30.00



Elegant


Προϊόν λάμψης σε μορφή πούδρας που αφήνει ένα μεταλλικό και όσο πρέπει λαμπερό touch στην επιδερμίδα. Αν θες να ενισχύσεις την ένταση στις λάμψεις πρόσθεσε extra προϊόν. 
Πούδρα Λάμψης - Compact finishing multicolor 01 by Elegant, €30.00


MeMeMe


Λατρεύουμε το packaging που θυμίζει παγωτό σε κυπελάκι αλλά και το αποτέλεσμα που αφήνει στην επιδερμίδα. Πέρασε ένα μεσαίου μεγέθους πινέλο από την επιφάνεια και τίναξε απαλά στο χέρι σου ώστε να φύγει η περιττή ποσότητα πριν βάλεις το προϊόν στο πρόσωπό σου. 
Πέρλες Λάμψης Goddess rocks της Mememe, €17.83



Inglot


Προϊόν λάμψης σε υγρή μορφή που μπορείς να το τοποθετήσεις εκτός από το πρόσωπο και στο σώμα για να δώσεις λάμψη στα κόκκαλα του λαιμού και το ντεκολτέ. Επίσης, μπορείς να το αναμείξεις με την ενυδατική σώματός σου για total λάμψη!
AMC Face and Body Illuminator Body της Inglot. 


Laura Mercier


Ένα προϊόν σε μορφή σκόνης που δίνει στην επιδερμίδα λάμψη αλλά και ένα ελαφρύ ηλιοκαμμένο χρώμα. Κυκλοφορεί και σε ροζ απόχρωση για τις πιο ανοιχτές επιδερμίδες. Tip: τίναξε το πινελάκι πριν το απλώσεις στο πρόσωπό σου ώστε να φύγει η περιττή ποσότητα. 
Mineral Illuminating Candlelight, Laura Mercier, €38.00


MeMeMe


Υγρό προϊόν λάμψης που θα βρεις σε δύο αποχρώσεις: shimmer (αυτό που βλέπεις εδώ) και baby pink. Βάλε στο δάχτυλό σου δύο σταγόνες και άπλωσέ το με ανοδικές κινήσεις σρα ζυγωματικά σου.
Oyster gold Beat the blues skin illuminator, Mememe
, €9.00

0 σχόλια: