v

menu

Έχεις λιπαρή επιδερμίδα που γυαλίζει; Αυτές είναι οι 10 top ενυδατικές!


Kiehl's Ultra Facial Oil Free Lotion


Super ενυδατική δράση και oil free σύνθεση που δεν επιτρέπει στην επιδερμίδα να γυαλίζει. Το πρόσωπο δείχνει πιο υγιές και η λιπαρότητα εξισορροπείται. 


Murad Balancing Moisturizer Broad Spectrum


Λεπτόρρευστη, μη λιπαρή σύνθεση που ενυδατώνει και προστατεύει και από τη UVA / UVB ακτινοβολία.  Περιέχει αντιοξειδωτικό εκχύλισμα ροδιού για την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και διατηρεί το δέρμα μας υγιές.
Τιμή: €38.00


Effaclar Duo Plus


Αυτή η κρέμα με την πολύ λεπτόρρευστη υφή δεν έχει απλώς ενυδατική δράση αφού παράλληλα με την ενυδάτωση και τον έλεγχο της λιπαρότητας μειώνει τις ατέλειες. Με εντατική χρήση οι ατέλειες είναι λιγότερο κόκκινες ενώ μειώνονται και σε όγκο και σε διάμετρο. 


Bioderma Sebium Global


Ενυδατική κρέμα ιδανική για δέρματα με σπυράκια και μαύρα στίγματα. Σταματά την διαδικασία που οφείλεται για τον σχηματισμό της ακμής ενώ έχει κερατολυτική, καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση.
Τιμή: €13.50


Vichy Normaderm ενυδατική φροντίδα ημέρας


Αυτή η ενυδατική κρέμα εξειδικεύεται όχι μόνο στις λιπαρές επιδερμίδες αλλά και στις επιδερμίδες που έχουν ατέλειες τις οποίες μειώνει με εντατική χρήση. Το αποτέλεσμα αυτής της διόρθωσης οφείλεται στον συνδυασμό δύο διαφορετικών συστατικών: το Air LiciumTM κατά της γυαλάδας και το Phe Resorcinol με δράση ενάντια στα χρωματικά σημάδια που προσφέρουν αποτελεσματικότητα στις ατέλειες.
Τιμή: €18.00


Frezyderm Ac-Norm Seb Adsorb


Ενυδατική κρέμα με σγηγματορυθμιστική δράση που σημαίνει πως απορροφά και ρυθμίζει την λιπαρότητα. Το αποτέλεσμα είναι το πρόσωπό σου να δείχνει ματ και καθόλου λιπαρό. 
Τιμή: €20.76


Κορρές κρέμα- gel με ρόδι


Αυτή η κρέμα σε μορφή gel είναι η τέλεια ενυδατική για λιπαρές- νεανικές επιδερμίδες. Έχει λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται γρήγορα και ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας στην επιδερμίδα. Περιέχει ρόδι και σαλικυλικό οξύ που βοηθά και στην σύσφιξη των πόρων.
Τιμή: €25.60


Clinique Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer


Oil free ενυδατική κρέμα που βοηθά τον έλεγχο της λιπαρότητας παράλληλα με την ενυδάτωση που εξασφαλίζει στην επιδερμίδα. Επίσης, κάνει την επιδερμίδα πιο φωτεινή και λαμπερή (προσοχή! Όχι... γυαλιστερή που είναι κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε!) και καταπολεμά τα σημάδια κούρασης. 
Τιμή: €42.00


The Body Shop Seaweed Mattifying Moisture Lotion SPF15


Αυτή η ελαφριά ενυδατική κρέμα προσώπου ελέγχει την υπερβολική λιπαρότητα και καταπολεμά τη γυαλάδα που σημαίνει πως σου εξασφαλίζει ένα ματ αποτέλεσμα. Επίσης διαθέτει προστασία UVA/UVB με δείκτη προστασίας 15, ότι πρέπει για τους μήνες χωρίς πολύ ήλιο!
Μπορείς να την βρεις εδώ
Τιμή: €15.50


Mario Badescu Control Moisturizer For Oily Skin


Πρόκειται για ένα πολύ λεπτόρρευστο προϊόν η υφή του οποίου θυμίζει λοσιόν. Είναι από τα best seller προϊόντα για επιδερμίδες λιπαρές και με τάση ακμής και στην σύνθεσή του περιέχει το βότανο Balsam Peru που έχει αντισηπτικές ιδιότητες. 
Μπορείς να το βρεις εδώ
Τιμή: €27.10

0 σχόλια: