v

menu

DESIGN COLOURS: 10 μανικιούρ από το επόμενο καλοκαίρι που θα θες να κάνεις ΤΩΡΑ!




Adam Selman


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και το μανικιούρ της τεμπέλας! Απλώς σχημάτισε από μια μαύρη κουκίδα σε διαφορετικό σημείο κάθε νυχιού και θα θεωρηθείς πολύ stylish και άλλο τόσο πιο μπροστά!


Creatures of Comfort


Το μεταλλικό μπλε που είναι το χρώμα του φετινού Χειμώνα στα νύχια θα μας απασχολήσει και το ερχόμενο καλοκαίρι. Ταιριάζει τέλεια σε κοντά νύχια με οβάλ σχήμα κι έχει αυτή τη λεπτομέρεια του διάφανου κενού στη βάση που το αναβαθμίζει. 


Philip Lim


Το γήινο και ζεστό καφέ συνδυάστηκαν τέλεια με τις ψυχρές και μεταλλικές ασημί ταινίες που κόλλησαν οι nail experts πάνω στα νύχια!

Prabal Gurung


Ανοιχτόχρωμο κίτρινο, λευκό και μερικά τρίγωνα στα νύχια είναι ο συνδυασμός που θα απογειώσει το μανικιούρ σου. Λεπτομέρεια: το οβάλ σχήμα των νυχιών για να μην έχουμε παντού τις αυστηρές γωνίες των τριγώνων.


Rodarte


Το negative space manicure σε συνδυασμό με το γαλλικό επιστρέφουν! Για να το αντιγράψεις θα χρειαστείς ένα ασημί βερνίκι, βάση και το πέτυχες!



Tanya Taylor


Αυτό το μανικιούρ έχει κάτι από negative space manicure μιας και η βάση είναι σχεδόν διάφανη. Μας αρέσουν πολύ οι οριζόντιες ρίγες διαφορετικού πάχους, το γαλάζιο βερνίκι αλλά και το ίδιο το μήκος των νυχιών. Προσοχή! Προσοχή! Προϋποθέτει μεγάλη βάση!


Wes Gordon


Αυτό το μανικιούρ συνδυάζει δύο διαφορετικές υφές και χρώματα: glossy μαύρο στη βάση και ματ κόκκινο στις άκρες ενώ το μεταξύ τους χώρισμα δεν είναι οριοθετημένο και κάπως εσκεμμένα... messy!


Cushnie et Ochs


Λίγο πολύ αυτά τα νύχια τα έχουμε δει αλλά πάντα μας εντυπωσιάζουν! Το συγκεκριμένο μήκος, σχήμα και χρώμα είναι πολύ θηλυκό και γίνεται αφού κολλήσεις δύο κομμάτια σελοτέιπ, βάψεις από πάνω και μετά αφαιρέσεις τραβώντας απαλά από την άκρη. 

Tanya Taylor


Αν δεν σου αρέσουν τα busy σχέδια και το nail art αλλά θέλεις κάπως να πειραματιστείς αυτό είναι το αγαπημένο μας μανικιούρ! Και όταν φοράς μαύρο τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος!



Houghton


Τα μακριά edgy νύχια είναι από μόνα τους sexy κι έχουν αυτό τον φουτουριστικό χαρακτήρα. Ενίσχυσε το αποτέλεσμα βάφοντάς τα με την marbel τεχνική με νερό

0 σχόλια: