v

menu

Αυτά είναι τα καλύτερα beauty looks για το επόμενο καλοκαίρι από το Paris Fashion Week!





Chloe


Τα κορίτσια του οίκου Chloe έχουν signature beauty look από το οποίο δεν ξεφεύγουν ποτέ. Μόνο που για το καλοκαίρι του 2016 οι αλαβάστρινες επιδερμίδες τους συνδυάστηκαν με μαύρο μαλακό μολύβι σαν να ξύπνησαν μετά από hangover.


Dries Van Noten


Πολύ υγιείς επιδερμίδες χωρίς υπερβολές παρά εκείνη την μικρή λεπτομέρεια που όμως έκανε τεράστια διαφορά! Και αυτή η λεπτομέρεια ήταν η λεπτή γραμμή μπλε glitter που δημιούργησε ακανόνιστα στη ρίζα του κινητού βλεφάρου ο Peter Phillips.




Balmain


Τα κορίτσια του Olivier Rousteing είναι τα κορίτσια που κάθε αγόρι θέλει να έχει. Γιατί είναι sexy, cool και θηλυκές όσο δεν πάει. Το look συνθέτουν οι μαυρισμένες αλλά υγιείς επιδερμίδες του Tom Pecheux και τα πολύ σφιχτά και ψηλά ponytails του Sam McKnight. 


Lanvin


Ο hair stylist Guido Palau δημιούργησε ψεύτικες αφέλειες από το ponytail που έρχονταν μπροστά στο μέτωπο ενώ το βασικό προϊόν μακιγιάζ για την Pat McGrath ήταν ένα κόκκινο μολύβι που τοποθέτησε περιμετρικά του ματιού και σβήστηκε για να αποδοθεί αυτό το χρώμα. 


Dior


Τα αιθέρια ρούχα δάνεισαν κάτι από την ομορφιά τους και στο beauty look. Τα μοντέλα του οίκου Dior ανέβηκαν στην πασαρέλα με ροδαλές αποχρώσεις στο make up ενώ τα μαλλιά ήταν υγιή και λαμπερά πιασμένα σε χαμηλά ponytails που καλύπτονταν από τα τσόκερ στο λαιμό. Και να τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν: Ρουζ DiorBlush Glowing Gardens απόχρωση Floral Pink, DiorShow Color and Contour απόχρωση no 757 και DiorAddict Lip Glow Balm (έρχονται την Άνοιξη του 2016). 


Isabel Marant


Πολλά πράγματα μπορείς να δεις στο catwalk της Isabel Marant εκτός από smokey και κόκκινο κραγιόν! Για μια ακόμη φορά η effortless ομορφιά ανέβηκε στην πασαρέλα με πολύ φυσικές και φροντισμένες επιδερμίδες και μαλλιά τόσο φυσικά που μοιάζει σαν να βγήκες από το μπάνιο και να έκανες απλώς ένα πιστολάκι. 


Elie Saab


To flawless skin και η φυσική ομορφιά επικράτησε στα περισσότερα catwalks στο Παρίσι. Ο συνδυασμός ήταν αλαβάστρινη επιδερμίδα, μια peachy σκιά στο κινητό βλέφαρο, μερικές διακριτικές γυαλάδες κι ένα ροδαλό κραγιόν σε κρεμώδη υφή. Ο συνδυασμός της επιτυχίας!


Nina Ricci


O Αaron de May ανέλαβε το συγκεκριμένο μακιγιάζ και το concept ήταν μια γυναίκα που πέρασε ένα υπέροχο βράδυ και το επόμενο πρωί κατακτά και πάλι τον κόσμο βγαίνοντας εκεί έξω φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά κι ένα εντονο κραγιόν. Όσο για το χρώμα αυτό στα χείλη των μοντέλων, ήταν αποτέλεσμα της μίξης δύο διαφορετικών αποχρώσεων: Lipmix Red και Lipmix Orange της MAC με ένα touch glitter στην απόχρωση Reflect Bronze από πάνω!


Emanuel Ungaro


Οι ψεύτικες φακίδες επέστρεψαν στο catwalk του Emanuel Ungaro και σύμφωνα με την make up artist Lucia Peroni στην οποία οφείλεται αυτό το αποτέλεσμα υπάρχουν καναδυό μυστικά για να πετύχεις το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα: "Άπλωσε αρχικά το MAC Cream Color Base απόχρωση Crevasse για να πετύχεις αυτό το φυσικό μαύρισμα και έπειτα δύο μολύβια χειλιών ένα σε taupe απόχρωση κι ένα σε καφέ σχημάτισε μικρές τελίτσες στα μάγουλα και στη μύτη. Σβήσε απαλά με το δάχτυλό σου. Οι φυσικές φακίδες δεν έχουν ποτέ ούτε το ίδιο χρώμα ούτε το ίδιο μέγεθος μεταξύ τους!". 


Celine


Τα μαλλιά του οίκου είχαν μια 80's διάθεση και αντλούσαν την έμπνευσή τους από την Sade ενώ το μακιγιάζ έκανε focus σε δύο σημεία: στα μάτια που τονίστηκαν με γραμμικό eyeliner και στα χείλη που ντύθηκαν με κόκκινο κραγιόν. Το Lady Danger της MAC ταιριάζει πολύ σε αυτό εδώ.


Alexander McQueen


O οίκος βγάζει πάντα αυτή την ρομαντική και κάπως απόκοσμη αίσθηση και αυτό το χτένισμα από τον Guido Palau ήταν ακριβώς ό,τι πρέπει! Τα μαλλιά ήταν πιασμένα σαν δίχτυ και αν είναι να κρατήσεις κάτι από αυτό το χτένισμα είναι πως αν πρόκειται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας και φοράς ένα ρομαντικό νυφικό θα πρέπει να το δοκιμάσεις!


Giambattista Valli


To μακιγιάζ εδώ έκανε ο Val Garland ο οποίος ήθελε αυτή την αίσθηση της disco και των 80's σε κάποια από τα κορίτσια και μάλιστα έδωσε και βήμα- βήμα όλα τα tips για το πώς να δουλεύουμε την χρυσόσκονη στα μάτια μας χωρίς να γεμίζει όλο το πρόσωπό μας και το νεσεσέρ μας με glitter για τα επόμενα 87 χρόνια: "Αρχικά έβαλα το eyeliner mixing medium της MAC στο σχήμα που ήθελα σε μια οριζόντια, δηλαδή, γραμμή κατά μήκος του κινητού βλεφάρου. Το συγκεκριμένο προϊόν λειτουργεί σαν κόλλα. Έπειτα πέρασα λίγο από το προϊόν και στο δάχτυλό μου, το βούτηξα μέσα στο glitter κι έπειτα πίεσα απαλά και ταμποναριστά πάνω στην περιοχή ώστε να κολλήσει το προϊόν". 

0 σχόλια: