v

menu

STEP BY STEP :Πώς να κάνεις τα not so beachy waves!




What to know


Από τα beach waves του καλοκαιριού περνάμε στα not so beachy waves του Φθινοπώρου όπως μας τα έδειξαν οι Ralph Lauren, Calvin Klein και Roberto Cavalli. Πρόκειται για εκείνο το χτένισμα που τείνει περισσότερο προς στο ίσιο παρά προς το σπαστό ή αλλιώς οι πιο καμουφλαρισμένοι beachy κυματισμοί εντός πόλης. Για να δεις πώς γίνεται κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo.



Βήμα 1


Χρησιμοποίησε ένα κλάμερ για να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε οριζόντιες τούφες. Ανάλογα φυσικά και με την πυκνότητα των μαλλιών σου θα χρειαστεί να κάνεις περίπου 4 οριζόντια χωρίσματα. Για κάθε οριζόντιο χώρισμα, χώρισε τα μαλλιά σου σε 3-4 κάθετες τούφες.


Βήμα 2


Τύλιξε την κάθε τούφα κάθετα ακολουθώντας την ίδια φορά (όλα τα μαλλιά προς τα αριστερά ή όλα τα μαλλιά προς τα δεξιά). Άφηνε πάντα ένα κενό μερικών εκατοστών από τη ρίζα των μαλλιών.


Βήμα 3


Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο σε όλο το μήκος των μαλλιών σου. Όταν φτάσεις στις τούφες περιμετρικά του προσώπου φρόντισε να τυλίγεις πάντα τα μαλλιά σου με φορά προς τα έξω.


Βήμα 4


Κράτησε τις άκρες των μαλλιών σου εκτός ώστε να έχουν μια ίσια διάθεση. Επίσης, πολύ σημαντικός είναι και ο χρόνος που θα ψήσεις τα μαλλιά σου. Μερικά δευτερόλεπτα αρκούν.


Βήμα 5


Με μια χτένα, χτένισε τα μαλλιά σου ώστε να ενοποιηθούν οι κυματισμοί.



Βήμα 6


Μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβεις το χτένισμα.


Το χτένισμα ολοκληρώθηκε


Ολοκλήρωσε την διαδικασία με λακ και θα έχεις αυτό το αποτέλεσμα που είναι και πολύ θηλυκό και πολύ stylish. Καλή επιτυχία!
Επιμέλεια κειμένου: Νατάσα Μπερέκου
Φωτογράφος: Πέτρος Χόντος
Μαλλιά: Ντίνα Τρούσσα
Μακιγιάζ: Constantinos Christou



0 σχόλια: