v

menu

Τα 15 αγαπημένα μας σκούρα κραγιόν για το Φθινόπωρο!




Tommy G


Κραγιόν της Tommy G απόχρωση no23. Σκούρα berry απόχρωση που αποτυπώνεται στα χείλη με εντελώς ματ υφή χωρίς, όμως, να τα αφυδατώνει!
Τιμή: €13.00

Tommy G


Dual Lipstick no 35, Tommy G. Μια από τις πιο ωραίες καφέ αποχρώσεις των 90's! Έχει ματ αποτέλεσμα αλλά αν βάλεις και το διάφανο lipgloss μπορείς να το μεταμορφώσεις σε glossy! Άρα με μια αγορά έχει δύο διαφορετικά effects ανάλογα με την διάθεσή σου!
Τιμή: €13.00

Sephora


Sephora Rouge Shine no 46. Έχει λαμπερό και ενυδατικό αποτέλεσμα στα χείλη. 
Τιμή: €12.50


Tom Ford


Tom Ford Lip Color απόχρωση Dark and Stormy. Εξαιρετικά κρεμώδης υφή που προσφέρει καθαρό χρώμα με την ακριβώς σωστή αναλογία λάμψης.
Τιμή: €34.00


Artdeco


Κραγιόν της Artdeco, απόχρωση Black Cherry Queen. Η κλασική berry απόχρωση αποτυπώνεται στα χείλη σου πολύ πλούσια ενώ η υφή και το αποτέλεσμα είναι ελαφρώς γυαλιστερό. 
Τιμή: €12.00

Inglot


Κραγιόν από την συλλεκτική σειρά Black Swan της Inglot, απόχρωση no 436. Στην συσκευσία είναι γκρι ενώ στα χείλη αποτυπώνεται κάπως πιο σκούρο. Έχει πολύ ματ υφή οπότε καλό είναι να το απλώνεις αφού έχεις βάλει στα χείλη σου lip balm ή κάνοντάς το blending με lip balm. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αποχρώσεις της σεζόν!
Τιμή: €11.00


Bobbi Brown


Luxe Lip απόχρωση Red Berry της Bobbi Brown. Έχει ένα λαμπερό αποτέλεσμα στα χείλη και μειώνει τις λεπτές κάθετες γραμμές γεμίζοντας με χρώμα κάθε σημείο στην επιφάνεια των χειλιών.
Τιμή: €28.00


Estee Lauder


Νέο Pure Color Envy Matte Lipstick, απόχρωση Extrovert της Estee Lauder. Η νέα συλλογή κραγιόν της Estee Lauder δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Joan Smalls, top model και spokesperson της Estee, η ίδια λατρεύει την συγκεκριμένη απόχρωση και το αποτέλεσμα είναι super ματ χωρίς όμως να αφυδατώνει τα χείλη!
Τιμή: €33.00


Dolce & Gabbana


Classic Cream Lipstick στην απόχρωση Purple Passion 317. Ένα διαφορετικό σκούρο χρώμα για τα χείλη σου αφού πρόκειται για το μοβ του αμέθυστου! Η υφή του είναι ενυδατική και το αποτέλεσμα στα χείλη σου ελαφρώς λαμπερό. 
Τιμή: €34.00


Mememe


Morello silk Thalia της MeMeMe από την Make Me Up. Περιέχει στην σύνθεσή του Shea Butter και βιταμίνη Ε που το κάνει super ενυδατικό και είναι το ίδιο συστατικό στο οποίο οφείλεται αυτό το σατινέ αποτέλεσμα στα χείλη. 
Τιμή: €11.00


MAC


Από τις πιο κλασικές σκούρες αποχρώσεις που μπορείς να βρεις στα καταστήματα MAC, το Film Noir κάνει λίγο ρετρό ενώ το χρώμα του τείνει περισσότερο προς το καφέ παρά το μπορντώ. 
Τιμή: €18.00


Beauty is Life


Κραγιόν Beauty is Life, απόχρωση Impulse από την Make Me Up. Είναι μεγάλης διάρκειας χωρίς όμως να αφυδατώνει τα χείλη ενώ το αποτέλεσμα είναι ημιμάτ. Περιέχει στην σύνθεσή του κερί μέλλισας που το κάνει super ενυδατικό ενώ γλιστράει πάνω στα χείλη.
Τιμή: €24.00


Clinique


Κραγιόν Pop Lip Colour and Primer της Clinique, απόχρωση Grape Pop. Λειτουργεί και σαν primer στα χείλη αφού γεμίζει τις λεπτές κάθετες γραμμές και ενυδατώνει την επιφάνειά τους, ενώ έχει μια ελαφριά λάμψη. 
Τιμή: €23.50


Korres


Ενυδατικό και ελαφρώς λαμπερό κραγιόν από την νέα σειρά Morello Lipstick του Κορρέ. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η Burgundy Red. Η υφή του είναι πλούσια και πολύ ενυδατική. Σκέψου κάτι σαν τα... κλασικά κραγιόν που φορούσε κάποτε η μαμά σου αλλά στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους!
Τιμή: €18.40


Inglot


Κραγιόν από την limited edition συλλογή Black Swan της Inglot. Το χρώμα αυτού του κραγιόν είναι μαύρο και σίγουρα προορίζεται για πολύ τολμηρά κορίτσια. Έχει ματ υφή οπότε καλό είναι να το βάλεις στα χείλη σου αφού πρώτα τα έχεις ενυδατώσει με lip balm.
Τιμή: €11.00

0 σχόλια: