v

menu

ΞΗΡΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ



Bumble & Bumble pret-a-powder

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία πούδρας που χρησιμοποιείται συχνά στα προϊόντα της κοσμετολογίας, το Prêt-à-powder είναι ένας πολύ λεπτός και διαφανής συνδυασμός αργίλου και βρώμης που προσφέρει αόρατο, στεγνό καθαρισμό των μαλλιών, ενώ το διοξείδιο του πυριτίου σε μικρόκοκκους προσκολλάται στην τρίχα για να αυξήσει τον όγκο και να προσφέρει σταθερά χτενίσματα. Το Prêt-à-powder παρατείνει τη ζωή του χτενίσματος ανανεώνοντάς το. Τα χτενίσματα του αύριο ποτέ δεν ήταν τόσο όμορφα. Για τους στυλίστες που εργάζονται στα παρασκήνια, στο σανίδι ή στο κομμωτήριο, το Prêt-à-powder αποτελεί ένα εργαλείο styling που δίνει όγκο στις αλογοουρές και τιθασεύει εύκολα τα μαλλιά για επιτυχημένα βραδινά χτενίσματα. Επειδή είναι αόρατο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε όλους τους τύπους μαλλιών, σε όλα τα χρώματα και σε διαφορετικές υφές. Απλά ανακινείτε το μπουκάλι και ανακατεύετε τα μαλλιά κατανέμοντας το προϊόν παντού.

28.00€



Express Dry Shampoo

Ξηρό σαμπουάν που καταπολεμά την λιπαρότητα απορροφώντας την αμέσως και δίνει αυτή την αίσθηση και την μυρωδιά φρεσκάδας σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο σου!

9.50€



Fresh dust


Το freshdust είναι το πρώτο dryshampoo της L’Oréal Professionnel.
Απορροφά τέλεια τη λιπαρότητα, ανανεώνει το χτένισμα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά. Προσφέρει υφή και όγκο με διάρκεια, χωρίς να παραμελεί το styling.
Ιδανικό για:
- να επεκτείνει το χτένισμα άλλη μία μέρα πριν το λούσιμο
- τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα λιπαρότητας
- να φρεσκάρει το χτένισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανανεώνοντας τα μαλλιά και δίνοντας τους φρεσκάδα, όπως ανανεώνουμε το κραγιόν μας.
Tip : Να το έχετε πάντα μαζί σας στη τσάντα σας, θα σας ανανεώσει μέσα στην ημέρα!

13.00€




KÉRASTASE
Powder Bluff

H “ψευδαίσθηση” του όγκου powder bluff
•Φρεσκάρει τη ρίζα.
•Δίνει σώμα & υφή στα μαλλιά.
•Δεν αφήνει λευκά κατάλοιπα.
•Ματ αποτέλεσμα – Ελαφρύ κράτημα
Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά. Ψεκάστε πρώτα στις ρίζες και στη συνέχεια με τα δάχτυλά σας απλώστε μέχρι τα μήκη. Τέλος, ψεκάστε σε όλο το μήκος των μαλλιών.
Συνδυάζεται ιδανικά με Spray a Porter / Mousse Bouffante

26.00€

\


MAKE ME UP
Detour A-head Dry Shampoo

Η En Root παρουσιάζει ένα προτωποριακό προϊόν περιποίησης μαλλιών. Το go to go paraben free ξηρό shampoo. Καθώς παλεύεις να προλάβεις τον χρόνο και υπάρχουν αυτές οι αναπάντεχες στιγμές οπού θέλεις να δείχνεις άψογη, αυτό το άνυδρο shampoo θα σου δώσει την λύση για περιποιημένα μαλλιά σε ανύποπτο χρόνο. Ζήσε την ζωή σου στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με το En Root Dry Shampoo που αυξάνει τις ταχύτητες.
Θα το βρεις σε επιλεγμένα κέντρα αισθητικής και στο e-shop τηςwww.makemeup.gr

18.50€



TONI & GUY
Toni & Guy Dry Shampoo

Το fashion lover brand TONI&GUY, που αγαπήθηκε από εκατομμύρια γυναίκες για το ακαταμάχητο στυλ και το μοναδικό ύφος που προσδίδει σε κάθε τους εμφάνιση … ήρθε στην Ελλάδα, μόνον στα Hondos Center! Στην συλλογή θα βρεις μεταξύ άλλων και αυτό το ξηρό σαμπουάν μαλλιών που δίνει όγκο και απορροφά την λιπαρότητα στην στιγμή. Και μάλιστα, σε πολύ καλή τιμή!

9.85€

0 σχόλια: