v

menu

STEP BY STEP : Contouring! Μάθαμε πώς να κάνουμε κοψίματα σε 5 λεπτά!





What to know


Η Estee Lauder λάνσαρε μια ολοκαίνουρια σειρά contouring που μεταξύ άλλων περιέχει δύο παλέτες για contouring στο πρόσωπο και τα μάτια. Και με αφορμή αυτό, ο Τάκης Μαυριγιαννάκης, beauty expert και official make up artist της Estee Lauder, παρέδωσε στις beauty editors μαθήματα contouring. Λοιπόν, μάθε πως το contouring δεν είναι όλη αυτή η πολύπλοκη διαδικασία που κάποτε έκανε ο Mario Dedivanovic, make up artist της Kim Kardashian, στην Kim αλλά κάτι που μπορείς να κάνεις εύκολα και μόνη σου! Για να δεις πώς κάνε κλικ στα επόμενα βήματα! 


Βήμα 1


Είναι ο πιο περίεργος αλλά και ενδιαφέρον και με μεγάλα αποτελέσματα τρόπος να απλώσεις το concealer! Σχημάτισε ένα ΄Εψιλον όπως το βλέπεις εδώ. 


Βήμα 2


Για το contouring στο πρόσωπο ο Τάκης Μαυριγιαννάκης χρησιμοποίησε την New Dimension Face Contour Kit της Estee Lauder με δύο αποχρώσεις: μια σκούρα για τα βάθη και μια ανοιχτή για το φως. Αρχικά, τοποθέτησε την ανοιχτή κάθετα στο κέντρο του προσώπου που είναι το σημείο στο οποίο θέλεις να δώσεις φως.
 


Βήμα 3


Εντόπισε τα κόκκαλα των ζυγωματικών σου με τα δάχτυλά σου. Κατά μήκος του κόκκαλου άπλωσε τον σκούρο τόνο κι έπειτα από πάνω πρόσθεσε τον ανοιχτό. Έπειτα πάρε ένα φαρδύ πινέλο και κάνε blending, δηλαδή σβήσε τον έναν τόνο μέσα στον άλλο, ακολουθώντας ανοδικές κινήσεις.


Βήμα 4


Contouring δεν κάνεις μόνο στο πρόσωπο αλλά και στα μάτια! Ο Τάκης Μαυριγιαννάκης χρησιμοποίησε εδώ την New Dimension Eye Contour Kit της Estee Lauder την μεσαία απόχρωση για να δώσει φως και την σκούρα (δεξιά) για να σχηματίσει τα βάθη).


Βήμα 5


Τοποθέτησε το ανοιχτόχρωμο προϊόν- λάμψη από την πάνω μεριά του φρυδιού και συγκεκριμένα από εκεί που ξεκινά το τόξο και προς τα έξω σβήνοντας αρκετά. Έπειτα, κάνε το ίδιο και για το σημείο που βρίσκεται ακριβώς παράλληλα αλλά από την κάτω μεριά. 


Βήμα 6


Τοποθέτησε το ανοιχτόχρωμο προϊόν- λάμψη στα κόκκαλα που βρίσκονται κάτω από τα μάτια κοντά στις εξωτερικές γωνίες. Το σημείο είναι αυτό που βλέπεις εδώ. Γενικότερα, πάντως, έχε στο νου σου ότι δεν πρέπει να το παρακάνεις με την ποσότητα και είναι καλύτερο να προσθέσεις προϊόν παρά να χρειαστεί να αφαιρέσεις!


Βήμα 7


Με το σκούρο προϊόν και ένα μακρύ τρίχινο πινελάκι πέρασε το κόκαλο ή αλλιώς socket του ματιού σου. Έτσι θα δώσεις βάθος και δεν θα χρειαστεί να απλώσεις καν σκιά! 

0 σχόλια: