v

menu

STEP BY STEP: Πώς να κάνεις ένα faux bob!




What to know


Το καρέ vague είναι μια από τις πιο hot τάσεις που τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις red carpet εμφανίσεις των διασήμων και όχι μόνο. Η Charlize Theron το λατρεύει, στο περσινό "Dancing With The Stars" είδαμε την Ζέτα Μακρυπούλια να το υποστηρίζει, ενώ στο τελευταίο live το ίδιο έκανε και η Μαριέτα Χρουσαλά. Πρόκειται για ένα super look, ιδανικό για όσες θέλουν να αποκτήσουν καρέ χωρίς όμως να αποχωριστούν τα μακριά μαλλιά τους. Απλά, κάνε κλικ στα επόμενα βήματα και δες αναλυτικά πώς μπορείς να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα. 


Step 1


Με μια βούρτσα αέρος χτενίζουμε και ξεμπερδεύουμε τα μαλλιά μας για να μην είναι τσαλακωμένα. Αν θέλουμε προηγουμένως, κάνουμε και ένα πρόχειρο ίσιωμα με πιστολάκι και στρογγυλή χτένα.


Step 2


Χωρίζουμε σε μικρές τούφες. Κρεπάρουμε την κάθε μία από πριν προκειμένου να κρατήσουμε τον όγκο και αφού ολοκληρώσουμε ψεκάζουμε με λακ. 


Step 3


Τυλίγουμε κάθε τούφα γύρω από το ειδικό ψαλίδι και την αφήνουμε μερικά δευτερόλεπτα ώστε να πάρει το μαλλί την κατάλληλη φόρμα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό κάθε τούφα να ακολουθεί την ίδια φορά (είτε προς τα αριστερά είτε προς τα δεξιά).


Step 4


Κάνουμε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι (είτε αριστερά είτε δεξιά ανάλογα με το προφίλ που θέλουμε να αναδείξουμε) και συνεχίζουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. 


Step 5


Aφού ολοκληρώσουμε με το ψαλίδι σε κάθε τούφα, με μια βούρτσα αέρος χτενίζουμε απαλά όλα τα μαλλιά ώστε να τα στρώσουμε.
Προσοχή: οι κινήσεις του χεριού πρέπει να είναι απαλές έτσι ώστε να μην χάσουμε τον όγκο και το σπάσιμο. 



Step 6


Aφού ψεκάσουμε όλο το μήκος των μαλλιών με λακ για δυνατό κράτημα παίρνουμε κάθε τούφα, γυρνάμε προς τα μέσα καιστερεώνουμε με τσιμπιδάκια
 

Step 7


Ολοκληρώνοντας με τα τσιμπιδάκια, μαζεύουμε οποιαδήποτε τρίχα δείχνει ακατάστατη με φουρκέτες. Ψεκάζουμε με αρκετή λακ για δυνατό κράτημα σε όλο το μήκος, επιμένοντας στο τελείωμα των μαλλιών.


Ready to glam!


Το vague καρέ σου είναι έτοιμο, όπως κι εσύ... να εντυπωσιάσεις! Αν θέλεις ένα πιο ανέμελο effect άφησε μια μπροστινή τούφα να πέφτει χαλαρά στο πρόσωπό σου. Πρόκειται για το ιδανικό look που μπορείς να υποστηρίξεις άνετα σε πιο επίσημα events. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για το γάμο της κολλητής σου; 

0 σχόλια: