v

menu

STEP BY STEP : Lip contouring! Το trick για να μεγαλώσεις το σχήμα των χειλιών σου χωρίς να το καταλάβει κανείς!


What to know


Όσο μεγάλα, γεμάτα και θελκτικά κι αν είναι τα χείλη σου θες κι άλλο! Από την άλλη, μπορεί να μην είσαι... ευλογημένη με αυτό το χάρισμα. Μην σε νοιάζει! Ότι δεν έχουμε από την φύση μας μπορούμε να το αποκτήσουμε με το μακιγιάζ. Και μάλιστα, χωρίς να το καταλάβει κανείς. Αρκεί να έχεις την Μαρία Μαρκαντωνάτου και τα τέλεια μυστικά της. Για να δεις πώς γίνεται κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo.



Βήμα 1


Βάλε στο χέρι σου μικρή ποσότητα concealer ή make up. Προσοχή! Αν το concealer σου είναι πολύ ανοιχτόχρωμο, προτίμησε το make up.



Βήμα 2


Με ένα μολύβι χειλιών ίδιας ή κοντινής απόχρωσης με το κραγιόν που θα φορέσεις σχημάτισε το νέο σου περίγραμμα ξεφεύγοντας μερικά εκατοστά ώστε να μεγαλώσεις το σχήμα τους.




Βήμα 3


Με ένα λεπτό πινελάκι ώστε να έχεις και τον έλεγχο της ποσότητας και τον έλεγχο του γεμίσματος τοποθέτησε το κραγιόν πάνω στα χείλη σου από το περίγραμμα και προς τα μέσα.



Βήμα 5


Το trick no 2! Με ένα concealer σε μορφή μολυβιού ή με ένα μπες μολύβι σχημάτισε το περίγραμμα των χειλιών σου από την πάνω μεριά. Όπως ακριβώς με το μπεζ ή λευκό μολύβι που τοποθετείς μέσα στο μάτι που το κάνει να δείχνει μεγαλύτερο, έτσι ακριβώς λειτουργεί και το ίδιο προϊόν γύρω από τα χείλη σου: τα μεγαλώνει!




0 σχόλια: