v

menu

PRODUCTS : 'Ολοι μιλάνε για αυτά! Τα 10 πιο πολυφωτογραφημένα καλλυντικά στο instagram


Τα bath bombs των Lush

 
Την αλυσίδα καλλυντικών Lush την γνώρισα στο τελευταίο μου ταξίδι στο Λονδίνο. Και είναι από αυτά τα υπερφανταστικά καταστήματα με φυσικά καλλυντικά τριών και plus ορόφων. Εκεί θα βρεις και τις Lush bombs, τις αναβράζουσες... βόμβες που μπαίνουν στην μπανιέρα, σκορπάνε χρώμα και σε χαλαρώνουν! Και αν δεν έχεις πετύχει κάποιο τέτοιο κατάστημα στο εξωτερικό, θα έχεις σίγουρα πέσει σε κάποια από αυτές τις φωτό στο instagram.



Η πούδρα λάμψης Becca Cosmetics Champagne Pop

 
Είναι παγκόσμιο best seller με λίστες αναμονής και όλες οι χρήστριες των social media αλλά και beauty addicts είναι ενθουσιασμένες με την γυαλάδα που εξασφαλίζει στο πρόσωπο. Στην Ελλάδα το συγκεκριμένο brand δεν υπάρχει αλλά το βρίσκεις στα Sephora του εξωτερικού. 



Τα βερνίκια Chanel

 
Κοντεύω να γίνω γραφική αλλά αν θες να ξέρεις ποια χρώματα στα νύχια είναι πραγματικά τάση θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις προτάσεις του οίκου Chanel! Και τα βερνίκια του οίκου υπάρχουν παντού στο instagram. Ένα search με το hashtag Chanel nails ή Chanel nail polish και θα καταλάβεις! Τελευταία ο μεγάλος beauty πανικός στα social γίνεται για το νέο βερνίκι Rouge Noir no 18. 




Η Benefit Roller Lash Mascara

 
Είναι η μάσκαρα που φοράω κι εγώ, σου εξασφαλίζει σούπερ γυριστές βλεφαρίδες, κοστίζει €27.90 και στην Ελλάδα τη βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora.



Η κρέμα προσώπου La Mer Crème de la Mer

 
Είναι ίσως best seller κρέμα που ορκίζονται διάσημες και μη και την εμπιστεύονται για την φροντίδα του προσώπου τους. Μάλιστα, ανήκει και στην λίστα με τα 16 προϊόντα που πρέπει να αποκτήσεις οπωσδήποτε στη ζωή σου



Το νεράκι καθαρισμού Sensibio H2O της Bioderma

 
Το προϊόν ντεμακιγιάζ που λατρεύουν οι Γαλλίδες και με αυτό πλένουν και το πρόσωπό τους κάθε πρωί αντί για νερό. Για την ακρίβεια, εμποτίζουν ένα βαμβάκι με αυτό το νερό και το περνάνε από όλο το πρόσωπό τους. Στην Ελλάδα το βρίσκεις σε επιλεγμένα φαρμακεία




Το άρωμα Byredo Gypsy Water

 
Είναι το best seller άρωμα αυτή την στιγμή στο instagram. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα αλλά αν θες να το παραγγείλεις online να σου πω ότι α) θα σου ταιριάξει αν είσαι ελεύθερο πνεύμα και αγαπάς τη φύση β) τα 50ml είναι αυτή την στιγμή sold out αλλά υπάρχουν τα 100 που κοστίζουν 140 ευρώ και γ) η επίσημη σελίδα είναι αυτή εδώ.




Το λάδι προσώπου Fresh Seaberry

 
To Fresh είναι ένα brand που δεν έρχεται στην Ελλάδα κι έχει αυτό το λάδι πολλαπλών χρήσεων που βλέπεις παντού στο instagram τελευταία. Στην σύνθεσή του περιέχει στο μεγαλύτερο ποσοστό λάδι ιπποφαές και οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο instagram έχουν από κάτω τα καλύτερα reviews για το προϊόν. Κοστίζει 40 λίρες και το βρίσκεις εδώ.




Οι μάσκες Glossier

 
To Glossier είναι ένα brand που δημιουργήθηκε πριν περίπου έναν χρόνο και μετρά ήδη άπειρους fan ανά τον κόσμο! Τα προϊόντα τα παραγγέλνεις online και οι μάσκες (ειδικά η Moisturizing Moon Mask) έχουν δημιουργήσει πανικό στα social media. Κοστίζει 22 δολάρια και τις παραγγελίες σου τις κάνειςεδώ. Για να είμαι ειλικρινής, όμως, μαζί σου είναι ένα προϊόν που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά από το packaging αλλά και αυτά τα μικρά αυτοκόλλητα που έρχονται με την συσκευασία θα το ήθελα πολύ!



Τα κεριά Diptyque

 
Τα κεριά Diptyque θα τα βρεις στο σπίτι και στο instagram κάθε ψαγμένης addict! Υπάρχουν σε διάφορες εκδοχές- μυρωδιές αλλά το πιο κλασικό είναι το 34 (έτσι το ζητάς) που δημιουργήθηκε για να τιμήσει το πρώτο κατάστημα του οίκου στη διεύθυνση 34 Boulevard Saint Germain.

0 σχόλια: