v

menu

COLOURS: 10 χρώματα που βάφουν τα νύχια τους τα πιο stylish κορίτσια στον κόσμο!


Καφέ σκούρο


Μια εναλλακτική επιλογή στο καθαρό μαύρο είναι το σκούρο καφέ. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο και σετάρεται φανταστικά είτε με το berry είτε με το καφέ 90's κραγιόν σου. Λατρεύουμε το Suzi loves cowboys της OPI.
Το συγκεκριμένο μανικιούρ το εντοπίσαμε στην emmahill



Ματ μαύρο


Αν για το μανικιούρ σου επιλέγεις πολύ συγκεκριμένα χρώματα μπορείς να παίξεις με τις υφές. Ένα ματ top coat θα δείξει το μαύρο βερνίκι σου εντελώς διαφορετικό σε σχέση με ένα shiny. Δοκίμασε το Matte Top Coat της OPI για τέλειο αποτέλεσμα.
Το συγκεκριμένο μανικιούρ το εντοπίσαμε στην thefashioncuisine



Καθαρό κόκκινο


Υπάρχει αυτός ο χρυσός κανόνας: όταν δεν ξέρεις τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου βαψ΄τα κόκκινα! Και το realy red της Essie είναι πραγματικά αληθινό κόκκινο!
Το συγκεκριμένο μανικιούρ το εντοπίσαμε στην camtyox



Clean cut


Δίνει στα νύχια αυτό το καθαρό και πολύ κοψό εφέ και είναι πάντα μια καλή επιλογή! Και οι beauty addicts γνωρίζουν πως το κλασικότερο τέτοιο βερνίκι είναι το Ballerina του οίκου Chanel. Μάλιστα, με αυτό έχει εμμονή μια πολύ, πολύ διάσημη star του Hollywood. 
Το συγκεκριμένο μανικιούρ το εντοπίσαμε στην jacquieaiche



Μελιτζανί


΄Οχι μαύρο, όχι burgundy αλλά οπωσδήποτε σκούρο! Όπως αυτό εδώ το τέλειο O Suzi Mio της OPI!
Το συγκεκριμένο μανικιούρ το εντοπίσαμε στην blaireadiebee



Λευκό


Το λευκό δεν ανήκει στο καστ του καλοκαιριού και μόνο! Αντίθετα ένα λευκό μανικιούρ μπορεί να δείχνει πολύ πιο chic όταν δεν υπάρχει αυτό το έντονο contrast με την πολύ σκούρα επιδερμίδα. Το Blanc της Essie είναι από τα τελειότερα λευκά αφού βγαίνει πολύ πλούσιο και έντονο και χωρίς να πρέπει να περάσεις 3-4 στρώσεις. 
Το εντοπίσαμε στην thehautepursuit


Ανοιχτό γκρι


Το γκρι ανοιχτό σχεδόν μπεζ αλλά στην οπάκ εκδοχή του είναι μια τέλεια και ultra stylish επιλογή. Δοκίμασε το Beige Romance της Lancome που θα σου εξασφαλίσει στα νύχια σου ένα χρώμα πολύ κοντινό σε αυτό! 
Το συγκεκριμένο μανικιούρ το είδαμε στην notyourstandard



Glittery λεπτομέρειες


Μια άλλη super επιλογή όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα είναι ένα top coat με glitter τοποθετημένο σε συγκεκριμένα σημεία στα νύχια είτε στη βάση είτε στην άκρη του νυχιού. 
Δες αυτό το how to για να το πετύχεις τέλεια και δοκίμασέ το σήμερα κιόλας!
Το συγκεκριμένο μανικιούρ το εντοπίσαμε στην cforcharlottethelabel



Burgundy


Το σκούρο κόκκινο που κάνει διεθνή καριέρα και ως burgundy είναι πάντα μια πολύ stylish επιλογή όσο ο καιρός κρυώνει κι όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα (έχω αυτή την στάση πριν τις γιορτές να βάφεις τα νύχια σου σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις του κόκκινου. Και μόνο!). Το Bordeaux της Essie είναι τέλεια επιλογή!
Το συγκεκριμένο μανικιούρ το είδαμε στην happilygrey



Μαύρο


Το μαύρο είναι το νέο γαλλικό! Με άλλα λόγια, πολλά από τα stylish κορίτσια εκεί έξω βάφουν τα νύχια τους αυστηρά και μόνο μαύρα! Φρόντισε, όμως, το αποτέλεσμα να είναι πολύ λαμπερό γεγονός που θα σου εξασφαλίσει το σωστό top coat. Το Glass top coat της OPI από την σειρά Infinite Shine θα σου εξασφαλίσει τέλεια γυαλάδα και διάρκεια δέκα plus ημερών. 
Το είδαμε στην ketchembunnies

0 σχόλια: