v

menu

7 μάσκες προσώπου για να έχεις τέλειο πρόσωπο μέχρι τα Χριστούγεννα!


Bee Sting Fix Lifting Mask


Οι θεραπευτικές ιδιότητες του δηλητηρίου της μέλισσαςείναι ο βασικός πρωταγωνιστής της μάσκας αυτής που έχει δημιουργηθεί για να κάνει το δέρμα να μοιάζει σαν να έχει «τσιμπηθεί» κι έτσι να δείχνει σφριγηλό. Οι πρωτεΐνες ρυζιού συμβάλλουν στην αναδόμηση και θρέψη της επιδερμίδας. Θα την βρεις στο attica.
Τιμή: €12.95


Mario Badescu Super Collagen Mask


Βασισμένη σε κολλαγόνο και λάσπη, με καταπραϋντικά συστατικά, όπως το αζουλένιο και η βρώμη, συσφίγγει, θρέφει και καθαρίζει σε βάθος ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα. Άπλωσέ την στο πρόσωπό σου από μία έως τρεις φορές την εβδομάδα για περίπου 20 λεπτά. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχεις ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο! Στο beauty-hall
Τιμή: €26.20



Estee Lauder Revitalizing Supreme Masque global anti-âge


Μια από τις best seller μάσκες που λειτουργεί με δύο τρόπους: αρχικά διώχνει την θαμπάδα του προσώπου και το αποτέλεσμα αυτό φαίνεται αμέσως μόλις την αφαιρέσεις. Σε δεύτερη φάση και με εντατική χρήση (από μία έως τρεις φορές την εβδομάδα) μειώνει την ένταση και το βάθος των ρυτίδων λειαίνοντάς τις!
Τιμή: €79.00



Glam Glow Supermud


Kαταπολεμά, προλαμβάνει και περιορίζει τα προβλήματα της επιδερμίδας. Αυτή η θεραπεία δημιουργήθηκε στα δερματολογικά εργαστήρια της Glamglow™ kai μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μία συνολικά ανορθωτική μάσκα, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά με στοχευμένο τρόπο όσο συχνά χρειάζεται. Ένας πολύ καλός τρόπος χρήσης αυτής της μάσκας είναι όταν έχεις βγάλει μόλις σπυράκι. Ελάχιστη ποσότητα για λίγα λεπτά και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!
Τιμή: €51.91



Dr. Brandt Masque Oxygen facial


Φαντάσου κάτι σαν να ανοίγεις το παράθυρος ενός σπιτιού σε ένα βουνό, έξω να χιονίζει και να αφήνεις το πρόσωπό σου τρία λεπτά στο κρύο! Αυτό το instant ξύπνημε εξασφαλίζεις και στην επιδερμίδα σου με αυτή τη μάσκα αποτοξίνωσης! Με φυσαλίδες οξυγόνου. Αποκλειστικά στα Sephora. 
Τιμή: €69.90



Sisley Paris Black Rose Cream Mask


Είναι από τις μάσκες που όταν τις κάνεις το επόμενο πρωί οι συνάδελφοί σου σε ρωτάνε τι έκανες στο πρόσωπό σου! Λοιπόν, το αποτέλεσμα στη λάμψη και το πόσο ξεκούραστη δείχνει η επιδερμίδα σου μετά από αυτή είναι απίστευτο. Χρησιμοποίησέ την 2-3 φορές την εβδομάδα και θα το διαπιστώσεις και μόνη σου!
Τιμή: €160.00



La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask


Αυτή η μάσκα αποτελεί τον ορισμό του beauty sleep! Την βάζεις στο πρόσωπό σου από μία έως τρεις φορές την εβδομάδα, σε καθαρή πάντα επιδερμίδα, πέφτεις για ύπνο και μέχρι το άλλο πρωί έχεις απαλή επιδερμίδα που δείχνει πολύ ξεκούραστη ενώ με εντατική χρήση μειώνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες. Εξάλλου, η La Prairie δεν είναι τυχαία από τα πιο πολυτελή και αγαπημένα brands! 
Τιμή: €190.00

0 σχόλια: