v

menu

DIY : 3 πανεύκολες σπιτικές μάσκες με μέλι!

Κάντο μόνη σου: 3 πανεύκολες σπιτικές μάσκες με μέλι!

Δες, λοιπόν, 3 σπιτικές μάσκες με μέλι που είμαι σίγουρη πως θα σε ενυθουσιάσουν!



#1. Αν η επιδερμίδα σου είναι αφυδατωμένη!

Ειδικά τώρα το Χειμώνα, η επιδερμίδα χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Αν, λοιπόν, έχεις παρατηρήσει οτι αυτό που λείπει από την επιδερμίδα σου είναι η ενυδάτωση, τότε δεν έχεις παρά να ανακατέψεις πολύ καλά σε ένα μπολ 1 κουταλιά του γλυκου μέλι, 1 κουταλιά του γλυκού γάλα σε σκόνη και 1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο. Άπλωσε τη μάσκα σε όλο σου το πρόσωπο και άφησέ τη για περίπου 20 λεπτά. Στο τέλος ξέπλυνε με δροσερό νερό. Η επιδερμίδα σου θα είναι πιο λαμπερή και ενυδατωμένην από ποτέ.


700b13e88417bbed22f03c2a3f68ead6 L b6c4d



#2. Αν οι σκούρες κηλίδες σου δυσκολεύουν τη ζωή...

Εξαφάνισέ τις με μέλι! Πώς; Κάνε μια τέλεια μάσκα ανακατεύοντας πολύ καλά σε ένα μικρό μπολ 2 κουταλιές της σούπας μέλι με 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού. Άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπό σου και άφησέ τη να δράσει για τουλάχιστον 30 λεπτά. Στο τέλος ξέβγαλε με χλιαρό νερό.



#3. Ανεπιθύμητο σπυράκι!

Το μέλι μπορεί να δράσει αποτελεσματικά ακόμη και στο πιο επίμονο, ανεπιθύμητο σπυράκι της τελευταίας στιγμής. Τι πρέπει να κάνεις; Απλά βάλε λίγο μέλι πάνω στην προβληματική περιοχή και άφησέ το για μισή ώρα. Εναλλακτικά, μπορείς να προσθέσεις στο μέλι μια μικρή ποσότητα μοσχοκάρυδου- που έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες- και να ακολουθήσεις την ίδια δαδικασία, εφαρμόζοντάς τη μάσκα τοπικά. Ξέπλυνε τη μάσκα με δροσερό νερό.


0 σχόλια: