v

menu

STEP BY STEP : Πώς να κάνεις την stylish πλεξίδα της Kim Kardashian!


What to know


H Kim Kardashian στην διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της έχει τα πιο τέλεια μαλλιά που είχε ποτέ και το αξιοποιεί με το παραπάνω κάνοντας διάφορα ultra stylish χτενίσματα! Το καλύτερο part; Αυτά τα χτενίσματα είναι εύκολα να τα κάνεις κι εσύ είτε με λίγο παραπάνω practice είτε να ζητήσεις την βοήθεια μιας φίλης σου με αντάλλαγμα ότι θα της κάνεις κι εσύ αντίστοιχα ένα άλλο χτένισμα. Ή και το ίδιο! Το συγκεκριμένο είναι μια ανάποδη γαλλική (λέγεται και dutch braid) και μπορείς να δεις αναλυτικά τα βήματα για να το κάνεις με ένα κλικ στην κάθε photo...


Βήμα 1


Ξεχώρισε την κεντρική τούφα των μαλλιών σου ακριβώς στο ύψος του μετώπου. Αν έχεις μακριές αφέλειες οι φράντζες, μπορείς να τα πλέξεις μέσα στην ανάποδη γαλλική. Αν έχεις αφέλειες που δεν πιάνονται μπορείς να τις αφήσεις εκτός πλεξίδας. Χώρισε σε τρεις ίσες τούφες.



Βήμα 2


Κράτησε το δεξί τμήμα στο δεξί σου χέρι, το αριστερό τμήμα στο αριστερό σου χέρι και το μεσαίο τμήμα ανάμεσα στον αντίχειρα του αντίχειρα και το δείκτη. Τώρα πέρασε το δεξί τμήμα κάτω από το μεσαίο τμήμα και επανάλαβε με το αριστερό τμήμα.



Βήμα 3


Συνέχισε κατά τον ίδιο τρόπο σε όλο το μήκος παίρνοντας τις επόμενες τούφες από τα πλαϊνά και περνώντας κατά τον ίδιο τρόπο την δεξιά τούφα κάτω από τη μεσαία



Βήμα 4


Το μυστικό για να βγει η πλεξίδα σου όπως της Kim Kardashian είναι πρώτον να παίρνεις πάντα ισομερείς τούφες και δεύτερον να τις περνάς από πάνω και όχι κάτω από την κεντρική τούφα γιατί αλλιώς θα δημιουργήσεις μια κανονική γαλλική.



Βήμα 5


Συνέχισε την ανάποδη γαλλική μέχρι το ύψος του αυχένα, κρατώντας πάντα την μεσαία τούφα σταθερή και όταν φτάσεις στο ύψος του αυχένα ξεκίνησε να πλέκεις μια κανονική πλεξίδα.



0 σχόλια: