v

menu

STEP BY STEP: Φρύδια: βήμα – βήμα πώς να τα βγάλεις και να τα βάψεις σωστά!


What to know


Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου. Ένα λάθος φρύδι αρκεί για να καταστρέψει ακόμη και τα πιο όμορφα μάτια, να δώσει καθοδικότητα στο πρόσωπό σου ή να αδικήσει την ομορφιά σου. Σε αυτό το how to σου δείχνουμε μικρά μυστικά για να τα βγάζεις και να τα βάφεις σωστά.
Για αρχή, ήξερες ότι η καλύτερη ώρα να βγάζεις τα φρύδια σου είναι μετά το ντους οπότε κι έχουν ανοίξει οι πόροι, η τρίχα δεν σπάει και πονάς λιγότερο; Βγες, λοιπόν, από το μπάνιο κι έπειτα ακολούθησε αυτά τα βήματα!




Βήμα 1


Βάλε σε μια μπατονέτα γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ ή όποια κρέμα έχεις



Βήμα 3


Χτένισε τα φρύδια σου ανοδικά



Βήμα 4


Με το δάχτυλό σου τέντωσε το φρύδι σου από την πάνω μεριά. Δεν πονάς και καταλαβαίνεις καλύτερα την τρίχα.



Βήμα 5


Επίλεξε το τσιμπιδάκι φρυδιών που βολεύει εσένα περισσότερο. Καθάρισε την περιοχή από την κάτω μεριά. Καθαρίζοντας τα φρύδια σου περισσότερο από κάτω παρά από πάνω δίνεις και ανοδικότητα στα μάτια σου γενικά.



Βήμα 6


Η ώρα του... styling των φρυδιών σου! Αν θέλεις να μεγαλώσεις τα φρύδια σου απόφυγε να τα βάφεις με μολύβι. Τα εμποδίζεις να μεγαλώσουν γρήγορα έτσι. Επίλεξε να τα γεμίσεις με σκιές. Έχε πάντα μια γκρι σκιά την οποία θα αναμειγνύεις είτε με καφέ σκούρα είτε με καφέ ανοιχτή ανάλογα το φυσικό χρώμα των φρυδιών σου. Η κίνηση που πρέπει να κάνεις με το πινελάκι σου είναι αυτή: ακουμπάς ελάχιστα το γκρι, μετά το καφέ, μετά πάλι το γκρι και είσαι έτοιμη!



Βήμα 7


Πέρασε τα φρύδια σου με κάθετες κινήσεις ώστε το σχήμα να δείχνει πιο φυσικό. Υπάρχει η τάση τελευταία όταν βάφουμε τα φρύδια μας να αφήνουμε ένα μικρό κενό στην αρχή επίσης για να δείχνει πιο φυσικό. Σκέψου το: τα φρύδια με τα οποία έχουμε γεννηθεί δεν έχουν τόση ένταση χρώματος και τόσα τριχάκια στην αρχή τους!



Βήμα 8


Αφού ολοκληρώσεις χτένισε τα φρύδια σου ανοδικά ώστε να διανεμηθεί σωστά το χρώμα και να έχεις πιο φυσικό αποτέλεσμα.



0 σχόλια: