v

menu

10 χτενίσματα που πάνε τέλεια με τον μάλλινο σκούφο σου!


Με χαλαρή κοτσίδα στο πλάι


Πιάσε μια πολύ, πολύ χαλαρή πλεξίδα και άφησε κάποιες τούφες να πέφτουν. 



Εξω μονο η φραντζα

Με χωρίστρα στη μέση


Άφησε τον σκούφο σου να ξεκινήσει πιο πίσω από το μέτωπο έτσι ώστε να φανεί η χωρίστρα σου στη μέση και τοποθέτησε τα μαλλιά πίσω από τ' αυτιά. Ένας ακόμη διαφορετικός τρόπος να βάλεις τον μάλλινο σκούφο σου στο κρύο!


Με αφέλειες


Αν έχεις αφέλειες φόρεσε τον σκούφο σου από το μέτωπο και ανάδειξέ τις!



Με πλάγια πλεξίδα


Αν δικαιούται κάποια να μας πει πώς να σετάρουμε τον μάλλινο σκούφο μας με τα μαλλιά μας αυτή είναι η Taylor Swift που τα λατρεύει. Η πλάγια σφιχτή πλεξίδα είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους το έχει σετάρει κατά καιρούς.


ελαφρυς κυματισμος


Αν είσαι cool κορίτσι πάρε μια πρέσα κάνε ένα ελαφρύ σπάσιμο στα μαλλιά σου, ανακάτεψε με τα δάχτυλά σου για να ενισχύσεις το ατημέλητο αποτέλεσμα και φόρεσε το σκούφο σου!


εντονες μπουκλες

Με bob


Οι σκούφοι μας αρέσουν πολύ και πάνε με κάθε τύπο μαλλιών! Και το καρέ είναι ένα από αυτά!


Με χαμηλή κοτσίδα


Μια χαμηλή χαλαρή κοτσίδα θα σεταριστεί τέλεια με το χαχόλικο σκούφο σου! Για extra δόσεις messy αποτελέσματος άφησε μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό σου.


Με beachwaves


Από το προηγούμενο βράδυ ψέκασε τα μαλλιά σου με γενναίες δόσεις spray αλατόνερους, δέσε μια σφιχτή πλεξίδα και πέσε για ύπνο. Το επόμενο πρωί λύσε τα μαλλιά σου και θα έχεις εξασφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα! Α! Και φυσικά μην ξεχάσεις να βάλεις τον σκούφο σου!


Η κοτσιδα πισω

Με sleek μαλλιά


Αν έχεις ίσια μαλλιά ή αν σου αρέσει να ισιώνεις τα μαλλιά σου δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο! Απλώς φόρεσε το σκούφο σου και προστατεύσου από το κρύο με στιλ!


Με πλάγια κοτσίδα


Αν σου αρέσουν τα χτενίσματα και ούτε ένας σκούφος δεν μπορεί να σε σταματήσει δοκίμασε να κάνεις ότι και η Beyonce: πιάσε μια πλάγια κοτσίδα, κρέπαρε για να δώσεις όγκο και βάλε καναδυό λαστιχάκια στο μήκος. Για όσες θέλουν να τραβούν την προσοχή!

0 σχόλια: