v

menu

30 τέλεια χτενίσματα ! Πάρε ιδέες!


30


Το top knot έχει επιστρέψει και δεν θα πρέπει να υποτιμάς την αξία σου. Plus: κανένα άλλο χτένισμα δεν θα αναδείξει τα τέλεια σκουλαρίκια που έχεις σκοπό να βάλεις στο ρεβεγιόν!


29


Μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν την διαφορά στο χτένισμα που θα επιλέξεις για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Άφησε οπωσδήποτε φυτράκια πάνω από τα αυτιά που να μοιάζουν με φαβορίτες μιας και πρόκειται για τάση και βάλε μια στέκα βελούδινη. Το χτένισμα- ό,τι πρέπει για ένα ρομαντικό outfit!


28


Έχεις καρέ μαλλιά και νιώθεις να σε περιορίζουν; Κάνε κυματισμούς με ένα ψαλίδι, πιάσε και μια χαλαρή πλεξίδα την οποία θα στερεώσεις προς το πλάι και αμέσως θα έχεις κάνει κάτι διαφορετικό απ' ότι συνήθως!


27


Είναι πολύ τάση τα αξεσουάρ μαλλιών που φοριούνται σαν στέκες στο πίσω μέρος. Κι ένα τέτοιο μπορεί αμέσως να δώσει αέρα... πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν ακόμη και στο πιο απλό χτένισμα όπως είναι ένα half up!


26


Στην κατηγορία των sexy μαλλιών ανήκει οπωσδήποτε το wet look! Οπότε τίποτα καλύτερο αν σκοπό έχεις να αναδείξεις τον sexy εαυτό σου σε αυτό το ρεβεγιόν!


25


Τα πράγματα εδώ είναι απλά! Κάνεις ψαλίδι στα μαλλιά σου για να πετύχεις τον κυματισμό, κρεπάρεις την κορυφή για να δώσεις όγκο, πιάνεις τα μισά μαλλιά σου πάνω και βάζεις μια κορδέλα. Αν είναι σατέν ή βελούδινη ακόμη καλύτερα!


24


Τα χτενίσματα που έχουν θέμα στο πίσω μέρος μας αρέσουν πολύ. Αυτό το χαμηλό ponytail μοιάζει σαν να μην ολοκληρώθηκε ποτέ. Για να το κάνεις ακόμη πιο εντυπωσιακό επίλεξε μαύρα λαστιχάκια αν είσαι ξανθιά και γιορτινά κόκκινα αν είσαι καστανή.


23


French ponytail! Μι ωραία ιδέα είναι να πλέξεις μέσα στα μαλλιά σου διάφορα μικροσκοπικά πλεξιδάκια και να πιάσεις χαλαρά μια κοτσίδα προς τα πίσω.


22


Αν είσαι τολμηρό κορίτσι (και σίγουρα... κορίτσι!) πιάσε τα μαλλιά σου σε δύο top knot, βάλε glitter στην ρίζα ή ένα από τα δύο. 


21


Αν είσαι ροκ κορίτσι αυτό το χτένισμα με το effect της ψεύτικης μοϊκάνας είναι τέ-λει-ο! Και μπορείς να πιάσεις όλα τα μαλλιά σου ή μόνο την κεντρική τούφα κάθετα όπως βλέπεις εδώ. 


20


Μια πολύ πλούσια κοτσίδα, σπάσιμο και μαλλιά που δεν είναι ξεκάθαρο από πού έρχονται και πού σταματούν είναι τέλεια επιλογή. Αν είσαι και φλογερή κοκκινομάλλα το χτένισμα από μόνο του θα τραβήξει όλα τα βλέμματα οπότε μείνε ήσυχη στην στιλιστική επιλογή σου. 


19


Αυτό το χτένισμα είναι αρκετά ρομαντικό και σετάρεται τέλεια σε ξανθιές ή όσες αγαπούν και έχουν στα μαλλιά τους παστέλ χρώματα. 



18


Αυτό το messy χτένισμα μπορεί να είναι και sexy και chic ταυτόχρονα. Σετάρεται ακόμη καλύτερα με γυμνούς ώμους! 

17


Κι όμως, μπορείς να κάνεις από τα μαλλιά σου ένα λουλούδι μόνη σου πολύ, πολύ εύκολα είτε στα μισά σου μαλλιά όπως εδώ είτε σε όλο το μήκος πιάνοντας ένα σινιόν.



16


Αυτή η κοτσίδα γίνεται πανεύκολα και δείχνει τέλεια σε πολύ μακρύ μήκος. Αρκεί να βάλεις μερικά λαστιχάκια (3-4) και να ανοίξεις την κοτσίδα για να κάνεις αυτό το bubble effect. Για να δώσεις γιορτινό twist βάλε ασημένια ή χρυσά λαστιχάκια. 



15


Αυτό το χτένισμα σετάρεται τέλεια με ένα backless ρούχο όπως εδώ. Στριφογύρισε τα μαλλιά σου προς τη μία κατεύθυνση ή κάνε πλεξίδα και πιάσε ένα χαλαρό σινιόν στο τελείωμα.


14


Κάνε ένα πολύ sleek, σχεδόν wet ponytail και πιάσε χαμηλά στον αυχένα με μια δερμάτινη κορδέλα. Αν είναι σε ασημί ή χρυσό χρώμα ακόμη καλύτερα αφού θα δώσει αμέσως αυτή την γιορτινή αίσθηση που θες στο χτένισμά σου.


13


Ένα πολύ ρομαντικό και χαλαρό twist, ιδανικό για κορίτσια με μεσαίου μήκους μαλλιά που τους αρέσουν είτε τα ρομαντικά είτε τα κάπως ρετρό χτενίσματα. 



12


Αυτό το χτένισμα γίνεται πανεύκολα! Αρκεί να έχεις ένα τέτοιο αξεσουάρ, να στριφογυρίσεις  τα μαλλιά σου από την κάτω μεριά πιάνοντάς τα χαλαρά και να στερεώσεις με τσιμπιδάκια!


11


Ένας κόκκινος φιόγκος που θα περάσεις από το half up σου αρκεί να δώσει αυτή την γιορτινή αίσθηση στην εμφάνισή σου. Προσοχή! Προσοχή! Σετάρεται καλύτερα με ρομαντική διάθεση και outfit!


10


Σχημάτισε δύο χαλαρά twists, ένωσέ τα προς τα πίσω και τοποθέτησε χρυσά αξεσουάρ που θα δώσουν αυτό το πρωτοχρονιάτικο touch στην εμφάνισή σου.



9


Μας αρέσε όλο το look αλλά ας επικεντρωθούμε στο χτένισμα! Πρόκειται, λοιπόν, για ένα faux bob με βαθιά φράντζα και τσιμπιδάκι που δίνει ένα sexy hint στο χτένισμα. 


8


Αν επιλέξεις ένα πολύ καλό και glam outfit για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν καλό είναι τα μαλλιά σου να είναι πιο messy. Αυτό το χτένισμα είναι ό,τι πρέπει αν δεν θες να τα αφήσεις απλώς messy και κάτω. Τα φέρνεις όλα στο πλάι χωρίζεις το μήκος στα δύο και παίρνεις μια λεπτή τούφα και την περνάς εναλλάξ από πάνω κι από κάτω για να δημιουργήσει αυτό το effect που βλέπεις εδώ. Στερεώνεις τις άκρες με τσιμπιδάκια κάθετα. 


7


Αν σου αρέσουν τα ρομαντικά πιασίματα μόλις βρήκες το χτένισμα που θα κάνεις στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Και είναι ένα από τα τέλεια χτενίσματα που έχει κάνει κατά καιρούς ο Δημήτρης Γιαννέτος στην Maria Menounos. 


6


Όχι ένα όποιο sleek σινιόν! Το μυστικό εδώ είναι να στριφογυρίσεις πρώτα το μήκος της κοτσίδας κι έπειτα να το περάσεις περιμετρικά της βάσης για να σχηματιστεί το twisted σινιόν που βλέπεις εδώ. 


5


Αυτό το χτένισμα βασίζεται στις γεωμετρικές γραμμές και την sleek υφή. Κάνε μια αυστηρή και πλάγια χωρίστρα και μια δεύτερη νοητή την οποία θα σχηματίσεις με σφιχτή πλεξίδα. Τo concept είναι να σχηματίζουν ένα "V" κοντά προς το μέτωπο.


4


Πιάσε ένα πλάγιο σινιόν και δώσε γιορτινό touch με ένα αξεσουάρ μαλλιών. Αν θες να πετύχεις το ρετρό αποτέλεσμα που βλέπεις εδώ μπορείς να περάσεις από τα μαλλιά σου και μια παλιά καρφίτσα της μαμάς σου. 



3


Μια πρόχειρη και χαλαρή κοτσίδα μπορεί να γίνει γιορτινή μέχρι να πεις... ρεβεγιόν! Αρκεί να προσθέσεις κάθετα μερικά τσιμπιδάκια σε χρυσό ή ασημί και με σχέδια.


2


Το μυστικό γι'αυτό το ponytail είναι να αφήσεις απ'εξω μια αρκετά χοντρή τούφα στην φράντζα και να την ενσωματώσεις στην υπόλοιπη κοτσίδα ως τελευταίο step. 



1


Οι messy κυματισμοί είναι πάντα μια καλή ιδέα! Και αν θες την γνώμη μας ανήκει στο cast των πιο sexy χτενισμάτων εκεί έξω! Μια μικρή λεπτομέρεια: αν αποφασίσεις να κάνεις έτσι τα μαλλιά σου απόφυγε τον κλειστό λαιμό στο ρούχο σου και προτίμησε ένα βαθύ ντεκολτέ. 

0 σχόλια: