v

menu

PRODUCTS : Τα 7 καλύτερα υγρά κραγιόν που θα μείνουν στα χείλη σου όλο το βράδυ! Τι; Δεν ξέρεις τι είναι τα υγρά κραγιόν;



Υγρά κραγιόν, λοιπόν, ή όπως κάνουν διεθνώς καριέρα liquid lipcolors! Πρόκειται για προϊόντα που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν με lip gloss αφού η συσκευασία που τα φιλοξενεί εκεί παραπέμπει, αλλά όταν τα απλώσεις στα χείλη σου διαπιστώνεις πως μετά από καναδυό λεπτά γίνονται ματ. Και πιο μετά διαπιστώνεις ότι δεν φεύγουν ποτέ από τα χείλη σου παρά μόνο αν πάρεις ένα βαμβάκι, γαλάκτωμα και αρχίζεις να τα τρίβεις!

Αυτά, λοιπόν, είναι τα υγρά κραγιόν ή/και liquid lipcolors ή/και melted lipsticks!




MAC


MAC Retro Matte Liquid Lip Colour Feels So Grand
Από τα υγρά κραγιόν που θα λατρέψεις και που θα αποτελέσει την πρώτη- πρώτη αγορά σου για το 2016! Μένει σταθερό, ενυδατώνει και μυρίζει τέλεια!


Tommy G


Dual No Transfer no 35, Tommy G
Από τα αγαπημένα μας προϊόντα εδώ στο TLIFE! Πολύ πλούσιο χρώμα και ενυδατική υφή που δεν τραβάει ή αφυδατώνει τα χείλη σου. Το χρώμα αποτυπώνεται όσο έντονο το βλέπεις και στην συσκευασία. 
Τιμή: €12.99


The Balm


Meet Matt(e) Hughes Loyal, The Balm. Θα το βρεις στη Make Me Up
Κρεμώδες ματ φινίρισμα που γίνεται ένα με τα χείλη σου και μένει εκεί μέχρι το ντεμακιγιάζ σου, δηλαδή μέχρι εσύ να αποφασίσεις να μην του είσαι... πιστή! Plus: ενυδατώνει τα χείλη!
Τιμή: €19.00



Erre Due


Velvet Mousse no 147, Erre Due
Τέλειο χρώμα, τέλεια υφή, απόλυτη διάρκεια! Πιες, αντάλλαξε φιλιά, διασκέδασε χωρίς να έχεις την έννοια του κραγιόν που έφυγε από τα χείλη σου. Γιατί με αυτό το προϊόν δεν θα φύγει!


Yves Saint Laurent


Vernis a Levres N°32 Rouge Avant-Gardiste, Yves Saint Laurent
Ένα από τα πιο ωραία υγρά κραγιόν που κυκλοφορούν εκεί έξω! Το προϊόν γίνεται ένα με τα χείλη σου αλλά δεν τα αφυδατώνει ούτε στο ελάχιστο. Αντίθετα, μπορεί να λειτουργεί και ως balm στα αφυδατωμένα χείλη. 
Τιμή: €30.80



Make Up For Ever


Aqua Rouge N°11 Framboise foncé, Sephora
Υγρό αδιάβροχο κραγιόν που μένει στα χείλη σου μέχρι εσύ να αποφασίσεις να το βγάλεις! Μάλιστα, υπάρχει αυτό το... inside info πως πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα προϊόντα της Madonna. Ίσως μα αυτό να φίλησε και τον ράπερ Drake ;)
Τιμή: €28.00


Elegant


Lip cream double 309, Elegant από την Make Me Up
Ένα προϊόν που μένει ανεξίτηλο στα χείλη ακόμη και μετά από αρκετά ποτά ή/και φιλιά. Σε ένα ζωηρό πορτοκαλοκόκκινο που ταιριάζει ιδιαίτερα στις μελαχρινές. Το plus σε αυτό είναι ότι μπορείς να παίξεις με τις υφές. Αν το θες ματ βάζεις μόνο το χρώμα, αν το θες glossy περνάς απλώς το διάφανο lipgloss!
Τιμή: €21.00

0 σχόλια: