v

menu

Τι σημαίνουν τα ονόματα των πιο διάσημων beauty εταιριών!


Nyx: τι είναι


Brand που έχει με έναν τρόπο... ελληνική ρίζα (θα δεις παρακάτω) κι εδώ βρίσκεις ένα σωρό υπερφανταστικά και πολύ ιδιαίτερα προϊόντα μακιγιάζ. Α! Και τέλειες αποχρώσεις στα κραγιόν.


Nyx: τι σημαίνει


Ετοιμάσου να νιώσεις κάπως περήφανη γιατί το Nyx προέρχεται από την ελληνική λέξη νύχτα. 
Από τα αγαπημένα προϊόντα του brand είναι τα Matte Lipstick σε πολλές, πολλές αποχρώσεις. Κι εδώ μπορείς να βρεις λεπτομέρειες. 



ghd: τι είναι


Είναι από τα πιο γνωστά brand σε ότι έχει να κάνει με προϊόντα styling μαλλιών. Και θα καταλάβεις πόσο τεράστια διαφορά έχει απ'όλα τα υπόλοιπα μόνο αν ισιώσεις τα μαλλιά σου με μια πρέσα ghd. Και κάτι ακόμη που θα σου πει πολλά: στα shows της Victoria Secret οι experts χρησιμοποιούν ghd σεσουάρ και πρέσες για να πετύχουν αυτούς τους sexy κυματισμούς. 

ghd: τι σημαίνει


ghd όπως λέμε Good Hair Day. Και βγάζει απόλυτο νόημα. 
Από τα αγαπημένα προϊόντα είναι και το Gold Max Styler (€167) που βλέπεις εδώ.



MAC: Τι είναι


Μου φαίνεται κάπως αστείο να κάνω τέτοιες συστάσεις. Το όνομα MAC από μόνο του δημιουργεί τεράστιες λίστες αναμονής, αλλά για την περιέργεια μπορείς να μάθεις με ένα κλικ!

MAC: Τι σημαίνει


Η λέξη MAC προέρχεται από τρεις επιμέρους λέξεις: Make-up Art Cosmectics. 
Από τα πιο αγαπημένα και κλασικά προϊόντα MAC που μπορείς να αγοράσεις είναι το κραγιόν Lady Danger (€18.00).


OPI: Τι είναι


Σίγουρα έχεις βάψει τα νύχια σου με βερνίκια της OPI πολλές φορές. Όμως, έχεις ιδέα τι μπορεί να σημαίνει; Η απάντηση με ένα... κλικ!


OPI: Τι σημαίνει


Η ονομασία της OPI προέρχεται από τα αρχικά τριών λέξεων που θα σε εκπλήξουν: Odontorium Products Inc. Και να κάτι που σίγουρα δεν ήξερες για την OPI: ξεκίνησε ως εταιρία με ήδη οδοντιατρικής, εξού και το όνομα! 
Εδώ θα βρεις ίσως το πιο κλασικό κόκκινο, το Big Apple (€15.90).
 

Ren: τι είναι


Πρόκειται για ένα brand με φυσικά συστατικά, το βρίσκεις στα φαρμακεία και ειδικεύεται στον καθαρισμό. Μήπως πάει ο νους σου και τι μπορεί να σημαίνει; 

Ren: τι σημαίνει


Ren σημαίνει καθαρός στα σουηδικά και πράγματι εδώ θα βρεις μερικά από τα καλύτερα προϊόντα καθαρισμού που κυκλοφορούν στα φαρμακεία. 
Προσωπικά αγαπώ τη μάσκα νυκτός Ren Wake Wonderful Night (€33.00). Τη φοράς σε καθαρό πρόσωπο τρεις φορές την εβδομάδα πριν πέσεις για ύπνο και το επόμενο πρωί η επιδερμίδα σου δείχνει ξεκούραστη. 


Nuxe: τι είναι


Φυσικό brand που λατρεύουν στην Γαλλία. Στην Ελλάδα ευτυχώς έχει έρθει εδώ και αρκετά χρόνια και το βρίσκεις στα φαρμακεία. Best seller θα γνωρίζεις πως είναι (αν είσαι διαβασμένη!) το λάδι σώματος.


Nuxe: τι σημαίνει


Προέρχεται από τις λέξεις Natulal+lUX (=NUXE) και κανένα καλύτερο όνομα δεν μπορεί να περιγράψει πιο εύστοχα την φιλοσοφία αυτού του brand. 
Το best seller του brand είναι το πολυχρηστικό ξηρό λάδι Huile Prodigieuse (€30.50).


Stila: τι είναι


Αν ήσουν από τις... ψαγμένες έφηβες μπορεί Stila να ήταν το πρώτο σου gloss. Κατά τα άλλα, πρόκειται για ένα brand με προϊόντα μακιγιάζ που α) βρίσκεις τα πάντα β) έχουν πολύ cute συσκευασίες.


Stila: τι σημαίνει


Η λέξη Stila προέρχεται από την ιταλική λέξη stilare που σημαίνει ζωγραφίζω. Εξάλλου, η Stila ως brand αυτό που πιστεύει είναι ότι το μακιγιάζ είναι τέχνη. 
Από τα best seller του brand είναι αυτό το eyeliner σε μορφή στιλό που είναι πολύ, πολύ σταθερό. Πρόκειται για το Stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner (€24.00).


Ciate: τι είναι


Από τα διασημότερα brands με βερνίκια, το όνομα του οποίου νομίζαμε ότι είναι απλώς... ένα όνομα!

Ciate: τι σημαίνει


Είναι τα αρχικά πέντε διαφορετικών λέξεων τα οποία είναι: 
Colour: χρώμα 
Innovation: καινοτομία 
Aspiration: φιλοδοξία
Trend: τάση
Extraordinary: έκτακτος
Η απόχρωση που βλέπεις εδώ είναι η Brocade Parade 

0 σχόλια: