v

menu

Πώς μπορείς να κάνεις τη ντουλάπα σου να μοιάζει βγαλμένη από το Pinterest σε 3 βήματα!

Πώς μπορείς να κάνεις τη ντουλάπα σου να μοιάζει βγαλμένη από το Pinterest σε 3 βήματα!

Λίγες μόλις μέρες μένουν για να αποχωριστείς το 2015 και το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις αυτές τις μέρες που έχεις ελεύθερο χρόνο είναι να οργανώσεις τη ντουλάπα σου - πίστεψέ μας, θα μας ευγνωμονείς. Καταρχάς, γιατί θα μπορέσεις να διαλέξεις με άνεση το σύνολό σου για το ρεβεγιόν, αλλά και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς και κατά δεύτερον, γιατί η επιστροφή σου στη δουλειά θα φαντάζει πολύ ευκολότερη, αφού θα βλέπεις όλα τα outfits σου οργανωμένα και κρεμασμένα. Πώς μπορείς, λοιπόν, να μεταμορφώσεις τη ντουλάπα σου σε "όνειρο του Pinterest"; Αρκούν μόνο 3 βήματα για να τα καταφέρεις!



Ξεκίνα από τα βασικά: Καθάρισε τον αποθηκευτικό χώρο που ήδη έχεις και ξεφορτώσου κάθε τι περιττό - ακόμη και τα ράφια που σε εμποδίζουν να κρεμάσεις τα παλτό σου.

Ώρα για γερό ξεκαθάρισμα: Φτιάξε "ομάδες" ρούχων και παπουτσιών. Χώρισέ τα, είτε ανά χρώμα, είτε ανά περίσταση(π.χ. πρωινά/βραδινά) και οργάνωσέ τα αναλόγως.

Τελευταίες πινελιές: Κάθε σωστή ντουλάπα, έχει μικρές λεπτομέρειες που την κάνουν να ξεχωρίζει. Μικρά λαμπάκια, ένας νέος καθρέφτης, ή ακόμη και μια νέα ταπετσαρία, είναι τα στοιχεία που θα σου φτιάχνουν τη διάθεση, κάθε φορά που θα ντύνεσαι!


0 σχόλια: