v

menu

STEP BY STEP MAKIGIAZ : Πώς να κάνεις ένα διαφορετικό και sexy smokey μόνο από κάτω!


What to know


Είναι πολύ εύκολο να κολλήσεις με ένα συγκεκριμένο μακιγιάζ και να το κάνεις τώρα και για πάντα. Όμως, το να πειραματίζεσαι με νέα beauty looks δεν έχεις ιδέα πόσο ανανεωτικό είναι μέχρι να το κάνεις (και μέχρι να εισπράξεις εκείνο το πρώτο κοπλιμέντο που θα είναι η αρχή για ένα σωρό άλλα). Ξεκίνησε, λοιπόν, από σήμερα κάνοντας το undesmokey eyes! Για να δεις πώς γίνεται κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo.


Βήμα 1


'Απλωσε την ιριδίζουσα peachy σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο μέχρι το κόκκαλο του ματιού. Έτσι θα δημιουργήσεις ένα ενδιαφέρον contrast υφών: λαμπερό και φωτεινό για το άνω βλέφαρο σκοτεινό και ματ για το κάτω.


Βήμα 2


Γέμισε το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου με ένα μαλακό μαύρο μολύβι.



Βήμα 3


Βάλε το μαύρο μολύβι πολύ κοντά στην ρίζα των βλεφαρίδων σχηματίζοντας μια παχιά γραμμή. Ξεκίνησε από την εσωτερική γωνία και κατάληξε στην εξωτερική.


Βήμα 4


Με ένα πινέλο smudging, δηλαδή για σβήσιμο, (είναι κοντό πλακέ και τρίχινο) σβήσε το μολύβι αρκετά. Χρησιμοποίησε κυκλικές κινήσεις με ανοδική κλίση στην εξωτερική γωνία.


Βήμα 5


Αν θες μπορείς να πας με το μολύβι στην εξωτερική γωνία του άνω βλεφάρου και να τραβήξεις μια γραμμή με ελαφριά προς τα πάνω κλίση. Με τον τρόπο αυτό τα μάτια σου θα δείχνουν πιο σχιστά. Απόφυγέ το αν έχεις μάτια με μακρινή απόσταση μεταξύ τους καθώς το βήμα αυτό τονίζει τις αποστάσεις.



Βήμα 6


Ξανασβήσε με το πινέλο ακολουθώντας ανοδική κίνηση.


0 σχόλια: