v

menu

Οι top 10 beauty στόχοι που πρέπει να πετύχουμε μέχρι το τέλος του 2016!


Σταμάτα να ρετουσάρεις τις photos σου στο instagram!


1. Αποκτάς διαστρεβλωμένη εικόνα για τον εαυτό σου 2. δεν τον αγαπάς τόσο αφού προσπαθείς να τον αλλάξεις

Βάλε σε τάξη τα καλλυντικά σου!


Επανάλαβε μετά από μένα: φέτος θα κάνω την πιο όμορφη και τακτοποιημένη beauty γωνιά που θα μου φτιάξει το κέφι. Τελευταία ανακάλυψα το Zahra Beauty που έχει αποθηκευτικές λύσεις για τα καλλυντικά σου και που αν ακολουθήσεις τον λογαριασμό εδώ στο instagram θα πάρεις υπεράπειρες ιδέες!


Καθάρισε τα πινέλα σου μια φορά την εβδομάδα!


Αν μπορούσες να δεις με γυμνό μάτι όλα εκείνα τα μικροσκοπικά μικρόβια που συγκεντρώνονται στα πινέλα σου και που μεταφέρονται στο πρόσωπό σου, στο εγγυώμαι ότι θα τα έπλενες με μανία κάθε μέρα. Υπερβολή! Καν΄το μια φορά την εβδομάδα, εκείνη τη μέρα που θα καθιερώσεις ως πλύσιμο-πινέλων μέρα. 


Βάλε έντονα κραγιόν!


Αφού σου αρέσει το έντονο κραγιόν όταν το βλέπεις στην φίλη σου γιατί να μην το υιοιθετήσεις κι εσύ; Καναδυό μυστικό για να βρεις το τέλειο κόκκινο κραγιόν είναι να επενδύσεις σε ένα σε ψυχρό τόνο (ζήτησε να έχει λίγο μπλε μέσα) και να το δοκιμάζεις στα χείλη σου και όχι στο χέρι σου. Φόρεσέ το, λοιπόν, στα χείλη σου και χαμογέλασε. Είναι ο μοναδικός και πιο safe τρόπος για να δεις αν σου λευκαίνει ή αν σου κιτρινίζει τα δόντια!


Φόρεσε αντηλιακή Χειμώνα- Καλοκαίρι!


Να ένας (ακόμη!) beauty στόχος που είμαι πολύ, πολύ περήφανη που έχω καταφέρει και που ο εαυτός μου θα με ευγνωμονεί γι'αυτό στα 60 μου, όταν δεν θα έχω πανάδα ούτε για δείγμα και ρυτίδα από τον ήλιο ούτε για δείγμα, επίσης! Ξεκίνησε να βάζεις αντηλιακή. Η φωτογήρανση είναι η νούμερο 1 αιτία γήρανσης! Ένα έξυπνο κόλπο για να βάλεις την αντηλιακή στο καθημερινό σου beauty routine είναι να επιλέξεις μια με χρώμα που θα την φοράς το πρωί και αντί για make up. Μια που αγαπώ και δεν είναι καθόλου λιπαρή είναι η Heliocare σε μορφή gel- κρέμας.Ορκίζομαι!


Σταμάτα να τρως τα νύχια σου!


Μόνο όσες τρώνε τα νύχια τους ξέρουν πόσο δύσκολη συνήθεια είναι να κοπεί. Και είναι ίσως από τους δυσκολότερους beauty στόχους για την νέα χρονιά. Καναδυό μυστικά για να σωθείς: 
1. Βάφε τα νύχια σου όσο πιο συχνά μπορείς. 
2. Έχε μαζί σου τσίχλες και καραμέλες και κάθε φορά που σου έρχεται να υποκύψεις στην κακιά αυτή συνήθεια απλώς φάε μια καραμέλα για να ξεχαστείς. 
3.  Στα αγόρια μετράνε πολύ τα περιποιημένα νύχια. Αυτό!


Βγάλε το μακιγιάζ σου πριν πέσεις για ύπνο!


Δεν υπάρχει λίστα με beauty resolutions χωρίς αυτό! Υποσχέσου μου ότι για όλο το 2016 δεν θα πέσεις για ύπνο χωρίς να έχεις κάνει ντεμακιγιάζ (εκτός αν το έκανες ήδη στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!). Ένα καλό tip είναι να έχεις πάντα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ στο κομοδίνο σου ώστε να ξεβάφεσαι ακόμη και ξαπλωμένη- εξαντλημένη. Ένα δεύτερο καλό tip είναι να βάλεις δύο- τρεις σταγόνες νεράκι ντεμακιγιάζ μέσα στα μαντηλάκια κι έτσι θα είσαι σίγουρη ότι θα αφαιρεθεί κάθε μα κάφε ίχνος make up! 


Κάνε οδοντικό νήμα κάθε μέρα!


Αυτοί που ξέρω και κάνουν οδοντικό νήμα καθημερινά εκεί έξω είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αυτοί που θα αρχίσουν να κάνουν αφού διαβάσουν το παρακάτω θα είναι εκατοντάδες. Η Sherri Worth, καθηγήτρια οδοντιατρικής προτείνει το εξής: "Αν δεν έχεις συνηθίσει να κάνεις νήμα, κάνε μια φορά κι έπειτα μύρισέ το!" #gross!


Σταμάτα να πειράζεις τα σπυράκια σου!


Ήμουν από αυτές που πείραζε το πρόσωπό της με μανία και που έσπαγε τα σπυράκια προτού καν εμφανιστούν. Και τώρα είμαι αυτή που κάνω κάθε λίγο και λιγάκι fractional laser για να μειώσω τα σημάδια που μόνη μου έχω δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Πώς σου φαίνεται; Ο πιο σωστός τρόπος για ένα σπυράκι που έχει εμφανιστεί είναι να στο ανοίξει ο δερματολόγος σου ή η αισθητικός σου στο ιατρείο. Αν είσαι σπίτι κάνε κομπρέσες με πάγο που θα έχεις τυλίξει σε μια πετσέτα ώστε να μειώσεις το πρήξιμο.


Κάνε διάφορα χτενίσματα στα μαλλιά σου!


Το hun ήταν το πιο διάσημο χτένισμα για το 2015. Και ήταν κι ένα πάναπλο χτένισμα! Η ερώτηση είναι: το έκανες έστω και μια φορά τις προηγούμενες 365 μέρες; Το να κάνεις ένα μικρό κάτι με τα μαλλιά σου κάθε μέρα, ή έστω τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας σε ανανεώνει και σου φτιάχνει την διάθεση. 




0 σχόλια: