v

menu

Τάσεις στα Σουτιέν για το 2016

1. Το σουτιέν Top

Τα sexy μπουστάκια τα οποία κορυφαίοι σχεδιαστές συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους, συνδυάζουν το αισθησιακό με το μοντέρνο, το σύγχρονο με το θηλυκό. Ταιριάζουν με φαρδιά top, διάφανα top, ξεκούμπωτα πουκάμισα και διάτρητα πουλόβερ.
2. Το σουτιέν Τρίγωνο
Οι 4 Τάσεις στα Σουτιέν για το 2016
Το πιο sexy σουτιέν του 2016 – νεανικό, glamorous. Ένα σουτιέν περισσότερο διακοσμητικό, παρά υποστηρικτικό. Ό,τι πιο αισθησιακό μπορεί να φορέσει μαι γυναίκα. Φοριέται με φαρδιά tank top, διάφανα μακό και οτιδήποτε μπορεί να τονίσει την ντελικάτη εικόνα τους.
3. Το Δαντελένιο σουτιέν
Οι 4 Τάσεις στα Σουτιέν για το 2016
Η πιο λεπτή, αραχνοΰφαντη και διαφανής δαντέλα, σε όποιο στυλ κοψίματος και όποιο χρώμα βάλει ο νους σας. Ένα στυλ σουτιέν ντελικάτο, νωχελικά αισθησιακό.
4. Το σουτιέν με Κορδόνια  
Οι 4 Τάσεις στα Σουτιέν για το 2016 Οι 4 Τάσεις στα Σουτιέν για το 2016
Ένα στυλ με έντονες BDSM επιρροές, φετιχιστικό και σίγουρα όχι για όλες. Παρόλα αυτά συγκαταλέγεται μεταξύ των ηχηρών trends της σεζόν σε ό,τι αφορά τα σουτιέν. Σκεφτείτε σουτιέν με λεπτεπίλεπτα κορδόνια, ιμάντες, πάνω από το στήθος, την πλάτη. Σαν στυλ εκκεντρικό, sexy, και αν διαλέξετε σωστά – να είναι λεπτεπίλεπτο δηλ. – φινετσάτο. Μια δοκιμή θα σας βοηθήσει να συμπεράνετε αν σας ταιριάζουν ή όχι.

http://www.marymary.gr/

0 σχόλια: