v

menu

Beauty προϊόντα που θα σας αλλάξουν τη ζωή




Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Μπορεί να μην έχετε κανένα πινέλο στη συλλογή σας, αλλά το beautyblender ( βρείτε το στα Sephora) σχεδόν σας το επιβάλλουμε. Αυτό το μικρό θαυματουργό σφουγγαράκι θα κάνει το μακιγιάζ σας να φαίνεται εντελώς φυσικό. Το «cakey make- up» (δηλαδή το είδος μέικαπ που είναι τόσο βαρύ που φαίνεται από χιλιόμετρα και μας κάνει να δείχνουμε μεγαλύτερες) θα το βγάλετε από το λεξιλόγιό σας.

RESTORING SERUM, youth lab

Συνεχίζουμε με περιποίηση και ένα serum από την Youth Lab. Μια «νεαρή» ελληνική εταιρεία, μη οποία πολύ νωρίς απέδειξε πως αξίζει μια θέση στην καρδιά μας. Το Restoring Serum είναι ένας αντιγηραντικός ορός για όλους τους τύπους δέρματος, που ενισχύει τη σύνθεση των δομικών συστατικών της επιδερμίδας και επαναφέρει τη λάμψη και φωτεινότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα πιο ελαστική, λεία και σφριγηλή.

extreme-antiaging-eye-tube, beatific, eye creme
«Να την προσέχεις σαν τα μάτια σου» λένε και εννοούν την περιοχή κάτω από τα μάτια μας, η οποία είναι σούπερ ευαίσθητη. Η κρέμα της BeatificExtreme Anti-aging Eye Cream, παρέχει την απόλυτη άμυνα ενάντια στην φθορά των εσωτερικών στιβάδων της επιδερμίδας, αναστέλλοντας την διαδικασία γήρανσης.

wild rose, korres, creme
Για όσες δεν χρειάζονται αντιρυτιδική προστασία και αναζητούν την ύψιστη ενυδάτωση από μία μόνο κρέμα, η λύση βρίσκεται στην ελληνική εταιρεία Korres

bioderma water, sensibio
Η λύση που μας έλυσε τα χέρια όσον αφορά το ντεμακιγιάζ, είναι το νεράκι της BiodermaSensibio H2O, το οποίο δεν αποχωριζόμαστε ποτέ. Σημαντικό είναι πως κυκλοφορεί και σε μικρό μπουκαλάκι των 100ml για όλους εσάς που ταξιδεύετε συχνά. Μπορείτε να το προμηθευτείτε σε οποιοδήποτε φαρμακείο.

Dove Purely Pampering, creme

Πέρα από την περιποίηση του προσώπου μας που ναι, είναι πολύ σημαντική, δεν πρέπει να παραλείπουμε και την ενυδάτωση του σώματός μας. Για εμάς έχει ξεχωρίσει η λοσιόν σώματος Dove Purely Pampering. Έχει εκπληκτική μυρωδιά βανίλιας και αφήνει την επιδερμίδα μας απαλή, μέχρι την επόμενη εφαρμογή.

porefessional_easy-living_24may13_b_426x639
Για να ξεφύγουμε λίγο από το θέμα της περιποίησης, ας ξεκινήσουμε με τον νούμερο ένα «εργαλείο» του μακιγιάζ μας. Το primer και όχι οποιοδήποτε αλλά το ThePOREfessional της Benefit (μπορείτε να το βρείτε σταSephora). Είναι το μοναδικό που κάνει όλα όσα υπόσχεται. Όσες έχετε διεσταλμένους πόρους ή λιπαρή επιδερμίδα, θα το λατρέψετε -μειώνει την ορατότητα των πόρων και των γραμμών, αφήνει την επιδερμίδα λεία και μάτ. Οι υπόλοιπες θα το λατρέψετε άνευ όρων.

aqua brow, make up forever

Αν τα φρύδια σας δεν έχουν σχήμα, ή λείπουν κάποια μέρη τους, θα σας προτείναμε να αρχίσετε να ασχολείστε λίγο μαζί τους. Πέρα από το να τα φροντίζετε με καστορέλαιο κάθε βράδυ, προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο πριν από κάθε σας εμφάνιση, προκειμένου να ζωγραφίσετε εσείς το σχήμα τους. Το Aqua Brow (μπορείτε να το βρείτε στα Sephora) της Make Up Forever είναι η καλύτερη λύση, μιας και στεγνώνει αμέσως και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ή να κυλήσει μέχρι να γυρίσετε σπίτι.

Panthenol Extra Day Cream_3
Μια οικονομική λύση που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό -value for money- είναι η ενυδατική κρέμα ημέρας, από την ελληνική εταιρεία Medisei. Η Panthenol Extraκρέμα ημέρας δεν θα σας απογοητεύσει, έχει δείκτη προστασίας 15 και περιέχει υαλουρονικό οξύ και πανθενόλη, κάτι που την κάνει άκρως ενυδατική.

vanilla, fragrance, the body shop
Το καθημερινό άρωμα που δεν λείπει από το μπουντουάρ μας από τότε που μάλλον πηγαίναμε σχολείο, είναι τοVanilla της Body Shop. Οι λάτρεις της βανίλιας θα συμφωνήσουν.

maybelline mascara volum express
Η Maybelline New York είναι γνωστή για τις μάσκαρα της. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει την Volum’ Express Falsies. Το πατενταρισμένο καμπυλωτό βουρτσάκι αναδεικνύει και τις πιο μικρές βλεφαρίδες από άκρη σε άκρη, ενώ παράλληλα η ειδική extra black σύνθεση δίνει πυκνότητα και έντονο αποτέλεσμα.

miraculous oil, fructis, oil, garinier
Είναι το θαυματουργό λάδι της Garnier Fructis. Το λάδι που προστατεύει τα μαλλιά μας από την θερμότητα του σεσουάρ, γυαλίζει, θρέφει -λόγω argan oil- και μειώνει το φριζάρισμα.

red-lipstick-MAC-Ruby-Woo-vogue-28nov13-pr
Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ένα κλασικό κόκκινο καργιόν. Το δικό μας αγαπημένο είναι χρόνια τώρα το Ruby Woo, MAC από τη σειρά Retro Matte. Δεν φεύγει από τη θέση του και διαρκεί πολλές ώρες χωρίς να αλλοιωθεί.

GARNIER_BB 999
Από τότε που βγήκαν οι BB κρέμες, πολλές αντικατέστησαν τη βάση τους και το κανονικό τους make- up. Όσες έχετε εμμονή με την ενυδάτωση και προτιμάτε ένα προϊόν αντί για δύο -βάση και make- up- πρέπει να δοκιμάσετε την BB κρέμα της Garnier. Όσες έχετε λιπαρή επιδερμίδα θα λατρέψετε την αντίστοιχη version της.

Elnett
Ψάχνετε μια λακ για δυνατό κράτημα και μαλακά -όχι κοκαλωμένα- μαλλιά; Εμείς την βρήκαμε στην L’Oreal Paris.

0 σχόλια: