v

menu

Gold Nanocure Brazilian Keratin



Τι είναι η Χρυσή Κερατίνη (Gold Nanocure Brazilian Keratin ) και ποια η διαφορά της από την κλασική θεραπεία Nanocure Brazilian Keratin;
Αυτή η καινοτόμος φόρμουλα αποτελεί την αιχμή της κερατίνης με βάση την λείανση και την μείωση του όγκου στο μαλλί. Η ORGANIC NANOCURE GOLD είναι η υψηλότερης ποιότητας Βραζιλιάνικη Κερατίνη ανάμεσα σε όλους τους τύπους κερατίνης που είναι διαθέσιμες σήμερα και προσφέρει μια θεραπεία πολυτελείας με ρινίσματα από χρυσό 24 καρατιών καθιστώντας την αποκλειστική επιλογή στα high-end σαλόνια κομμωτικής σε όλο τον κόσμο!
Η σύνθεση της κερατίνης μαζί με το χρυσό, είναι η εξέλιξη της Βραζιλιάνικης κερατίνης και είναι στην ουσία μια πιο… εξελιγμένη εκδοχή της. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει να απαλλαγείτε από τα σγουρά, καμένα και ογκώδη μαλλιά πετυχαίνοντας άριστα αποτελέσματα με το να θρέψει και να εκτείνει την αντοχή των ινών της τρίχας. Εγγυάται λάμψη, απαλότητα και εμφανώς υγιή μαλλιά και είναι κατάλληλη θεραπεία για όλους τους τύπους μαλλιών.
Μετά τη θεραπεία, θα πρέπει να χρησιμοποιείς ειδικά σαμπουάν για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η θεραπεία. Ιδανική σειρά για τη συγκεκριμένη θεραπεία είναι το New Keratin Nanocure® Smooth Shampoo και Νanocure Keratin Smooth Mask (μπορείς να τα βρεις ΕΔΩ και ΕΔΩ).

0 σχόλια: