v

menu

Kylie Jenner: όλοι μιλάνε για το μακιγιάζ της! Σου δείχνουμε πώς να το κάνεις!

What to know


Η Kylie Jenner ασκεί τεράστια επιρροή στον beauty κόσμο. Και δεν έχω πιο τρανή απόδειξη από το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει το καφέ κραγιόν τεράστια τάση μόνο και μόνο επειδή το έβαλε στα χείλη της! Αλλά μάντεψε! Κάθε κορίτσι που ζει ανάμεσά μας, εγώ, εσύ, όλες μας, μπορούμε να μεταμορφωθούμε σε beauty icons αρκεί να ακολουθήσουμε τα βήματα που μας δείχνει παρακάτω η Μαρία Μαρκαντωνάτου! Κάνε την βάση σου ως συνήθως κι έπειτα ακολούθησε τα βήματα που θα δεις παρακάτω...


Βήμα 1


Άπλωσε μια σκιά σε champagne απόχρωση και compact υφή σε όλο το κινητό σου βλέφαρο ώστε να εξασφαλίσεις την απαραίτητη γυαλάδα.


Βήμα 2


Με μια καφέ ματ σκιά δώσε βάθος στα μάτια σου. Άπλωσέ την από την εξωτερική γωνία και προς τα μέσα ακολουθώντας το κόκκαλο του ματιού.


Βήμα 3


Τράβηξε μια λεπτή γραμμή eyeliner σύρριζα στο κινητό σου βλέφαρο προεκτείνοντας ελάχιστα από τις εξωτερικές γωνίες ώστε να δώσεις αυτό το catty αποτέλεσμα.


Βήμα 4


Ενίσχυσε την ένταση των ματιών σου με μια καφέ πιο shiny σκιά.


Βήμα 5


Την ίδια σκιά άπλωσέ την και στο κάτω βλέφαρο.


Βήμα 6


Στο waterline (εσωτερικό του κάτω βλεφάρου) άπλωσε ένα μπεζ μολύβι. Έτσι, τα μάτια σου θα δείξουν μεγαλύτερα και πιο ξεκούραστα!


Βήμα 7


Η Kylie λατρεύει τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Τοποθέτησέ τις κι εσύ για να δώσεις extra ένταση στο βλέμμα σου!


Βήμα 8


Ενίσχυσε το αποτέλεσμα των βλεφαρίδων σου και ενοποίησε τις φυσικές με τις ψεύτικες με δύο στρώσεις μάσκαρα σε άνω και κάτω βλεφαρίδες.


Βήμα 9


Βάλε στα χείλη σου καφέ περίγραμμα ξεφεύγοντας ελάχιστα από τις φυσικές γραμμές των χειλιών σου.


Βήμα 10


Βάλε στα χείλη σου καφέ κραγιόν. Εδώ χρησιμοποιήσαμε το Prolongwear απόχρωση Passion Preserved της MAC.


Βήμα 11


Ολοκλήρωσε με ένα touch peachy ρουζ χωρίς να το παρακάνεις με την ποσότητα. Η Kylie Jenner αγαπά τις εντάσεις σε χείλη και μάτια αλλά όχι στα μάγουλα!



0 σχόλια: