v

menu

Τα πιο συγκλονιστικά μακιγιάζ, μαλλιά και νύχια από το NYFW


Jason Wu


Έχουμε έναν ολόκληρο Χειμώνα μπροστά μας να φορέσουμε τα σκούρα καφέ κραγιόν. Το επόμενο καλοκαίρι το κόκκινο έχει την τιμητική του όπως είδαμε στον Jason Wu. Ματ τριανταφυλλί χρώμα στα χείλη που κάνει contrast με την λαμπερή επιδερμίδα που μοιάζει χωρίς ίχνος make up! Το concept είναι: βάζεις ένα κόκκινο κραγιόν και φεύγεις!


Tibi


Από τα πιο fresh beauty looks του νεοϋορκέζικου fashion week! Το ροζ ρουζ κάνει την επιδερμίδα να δείχνει φρέσκια, δροσερή και νεανική με ένα πέρασμα, ταιριάζει τέλεια με το λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου ενώ σίγουρα θα υιοθετήσουμε και αυτό το μανικιούρ. Ακόμη και όσες δεν αγαπούν το nail art, αυτός ο συνδυασμός των clean cut νυχιών με το γαλάζιο tip στην άκρη είναι πολύ, πολύ ενδιαφέρον!


Rodarte


Καθαρές επιδερμίδες, ανοδικά χτενισμένα φρύδια, μαλλιά που θύμιζαν τα ίδια μαλλιά που έχουν τα μοντέλα όταν δεν περπατάνε στο catwalk, άβαφα νύχια και αυτά τα συγκλονιστικά hair accessories που τράβηξαν οοοοολη την προσοχή στο catwalk του Rodarte!


Ohne Titel


Προσοχή στη λεπτομέρεια! Ενώ το πρόσωπο δείχνει αμακιγιάριστο υπάρχει εκείνη η λεπτή γραμμή από ροζ σκιά στην ρίζα του κάτω βλεφάρου! Και όπως θα δεις και παρακάτω, στο fashion week της Νέας Υόρκης αναδείχθηκε αυτό το mini trend: να βάφεις μόνο το κάτω βλέφαρο!


3.1 Philip Lim


Το τέλειο καφέ χρώμα στα νύχια κι εκείνη η λεπτομέρεια με την διπλή ασημένια γραμμή κοντά στο μέσο του νυχιού για τον οίκο 3.1 Philip Lim. 


Leger by Azria


Δεν είδαμε πολλές πλεξίδες στο fashion week της Νέας Υόρκης για το επόμενο Καλοκαίρι. Όμως, αυτή εδώ η πλεξίδα κατά μήκος του μετώπου αρκούσε για να μας καλύψει όλα τα κενά!


Cushnie et Ochs


Αν πιστεύεις πως το σκούρο κραγιόν ανήκει στο cast του Χειμώνα, τσέκαρε την photo ξανά! Μαυρισμένη επιδερμίδα, μαύρη γραμμή στο waterline, ένα σκούρο κραγιόν κι ένα σχεδόν wet half up θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια στην επιτυχία! 


Max Azria


Μικρά twists κοντά στην βάση του αυχένα ήταν η πρόταση στα μαλλιά για τον Max Azria. Ένα beauty look που θα υιοθετήσουν αυτά τα πολύ fresh και τολμηρά κορίτσια!


Kate Spade


Και αυτό το look παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο του πιο φρέσκου beauty look που είδαμε σε όλο το fashion week της Νέας Υόρκης για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016! Ένα πολύ φρέσκο και σχεδόν παιδικό ponytail, μια γραμμή λευκού eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου, πολύ ροζ μάγουλα, πολύ ροζ χείλη και συνδυάζοντας όλα αυτά μπορεί και να δείχνεις... πολλά χρόνια μικρότερη! Προσοχή: συνδυάζεται με νεανική επιδερμίδα!


Diane Von Furstenberg


Το beauty look που μας έκλεψε την καρδιά! Κι αν δεν σου αρέσει το χρώμα στα μάτια θα πρέπει να ρίξεις ξανά μια ματιά στο υπερτέλειο μακιγιάζ που έκανε η Pat McGrath και να το ξανασκεφτείς. Bonus: τα μαλλιά από φυσικά λουλούδια που ήρθαν από ανθοπωλείο της Ίμπιζα!

0 σχόλια: