v

menu

Τα 10 beauty looks που θα σου τραβήξουν την προσοχή από το London Fashion Week!

Sibling London


Αν δεν θες να αποκτήσεις το εφέ των σχιστών ματιών με eyeliner υπάρχει και ο πιο... θεατρικός τρόπος: μακριά τουφάκια- βλεφαρίδες τοποθετημένες στην εξωτερική γωνία των ματιών!


J.W.Anderson


Αν βαρέθηκες τις πλεξίδες μπορείς να παραδειγματιστείς (και να αντιγράψεις!) αυτό το look! Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα sleek ponytail, χώρισε το μήκος σε δύο ισομερείς τούφες, στριφογύρισε την καθεμία κι έπειτα στριφογύρισε και τις δυο τους μεταξύ τους! Done!


Jonathan Saunders


Στον Jonathan Saunders τα μάτια ντύθηκαν με ένα μπλε μολύβι το οποίο τοποθετήθηκε περιμετρικά του ματιού, κλειδώνοντας το σχήμα. 


Mary Katrantzou


Όπως και σε περασμένη συλλογή της έτσι και τώρα η Mary Katrantzou θέλησε να τονιστούν μόνο οι άνω και κάτω βλεφαρίδες στο κέντρο. Αυτή την φορά, όμως, με μια τιρκουάζ μάσκαρα. 


Issa London


To make up και τα μαλλιά εδώ ήταν απόλυτα φυσικά αλλά ένα touch μαύρου khol τοποθετημένου σύρριζα στο κάτω βλέφαρο έβγαζε προς τα έξω έναν δυναμικό και edgy χαρακτήρα.


Giles


Η ρομαντική collection του οίκου πλαισιώθηκε τέλεια από ένα εξίσου ρομαντικό beauty look. Τα μαλλιά ήταν πιασμένα σε χαμηλούς κότσους ενώ το μακιγιάζ ήταν ένας συνδυασμός έντονων ροζ χειλιών με έντονες και τέλεια διαχωρισμένες βλεφαρίδες.


Gareth Pugh


Σίγουρα πρόκεται για ένα beauty look που προορίζεται για το Halloween αλλά η φιλοσοφία του οίκου στηρίζεται στην εκκεντρικότητα. Από την άλλη, ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι είδε αυτό μπροστά του και του πέρασε απαρατήρητο;


Daks


Κέντρο προσοχής εδώ ήταν ξεκάθαρα οι βλεφαρίδες. Στις άνω τοποθετήθηκαν extra τουφάκια για μήκος ενώ οι κάτω ήταν εσκεμμένα κολλημένες μεταξύ τους. 


Topshop


Στο fashion show του Topshop κάθε μοντέλο ήταν χτενισμένο με βάση τα φυσικά του μαλλιά θέλοντας έτσι να τονιστεί η προσωπικότητα παρά να βγει ένα ενιαίο beauty look από το catwalk. Όμως, όλα τα κορίτσια φορούσαν αυτό το πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν, μια απόχρωση- πασπαρτού για κάθε τόνο!


Burberry


Το μακιγιάζ έγινε από την Wendy Rowe που είναι διάσημη για το ταλέντο της να δημιουργεί αλαβάστρινες επιδερμίδες. Στα μισά μοντέλα φόρεσε nude κραγιόν και στα άλλα αυτό το βαθύ χρώμα από το κόκκινο κρασί που βλέπεις εδώ. Και συγκεκριμένα πρόκειται για την απόχρωση Oxblood του οίκου. 

0 σχόλια: