v

menu

Conditioner: 5 απρόσμενες χρήσεις του (εκτός των μαλλιών)!

Conditioner: 5 απρόσμενες χρήσεις του (εκτός των μαλλιών)!

#1. Καθαρίστε τα πινέλα του μακιγιάζ σας
Τέρμα πια οι δικαιολογίες! Τώρα μπορείτε να καθαρίσετε τα πινέλα του μακιγιάζ σας χρησιμοποιώντας απλά conditioner. Γεμίστε ένα μπολ με χλιαρό νερό και ρίξτε μια μικρή ποσότητα conditioner. Στο τέλος, αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά. Τόσο εύκολο και απλό!


#2. Αντί κρέμας/αφρού ξυρίσματος
Αν από τα απαραίτητα για το ξύρισμα σύνεργά σας λείπει ο αφρός ξυρίσματος, τότε μην άγχεστε... Το conditioner είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση που βρίσκεται στο μπάνιο σας και μπορεί να σας χαρίσει ένα βαθύ ξύρισμα και απαλό αποτέλεσμα στα πόδια σας.


#3. Μαλακτική κρέμα για τα πετσάκια των νυχιών
Εκτός από τα μαλλιά μας, το conditioner μπορεί να λειτουργήσει ως μαλακτικό για τα πετσάκια γύρω από τα νύχια μας. Μπορείτε να απλώνετε μια μικρή ποσότητα γύρω από τα νύχια σας σε τακτική βάση και να απαλλαγείτε μια και καλή από τα ξηρά και αντιαισθητικά πετσάκια σας.


#4.No more flash tattoos
Αν βαρεθήκατε τα flash, προσωρινά τατουάζ που πριν καιρό κάνατε, τότε να ξέρετε πως ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να τα αφαιρέσετε είναι με conditioner. Εμποτίστε ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι με conditioner και περάστε από πάνω – χωρίς να τρίβετε έντονα- απλά με κυκλικές κινήσεις.


# 5. Αντί απορρυπαντικού για τα μεταξωτά ή τα εσώρουχά σας!
Προστατέψτε και δώστε μια πιο απαλή αίσθηση στα μεταξωτά ρούχα ή τα εσώρουχά σας χρησιμοποιώντας αντί του κανονικού απορρυπαντικού ή μαλακτικού ρούχων , conditioner! Σε μια μικρή λεκάνη με χλιαρό νερό και conditioner βυθίστε τα ρούχα σας και στη συνέχεια απλώστε. Τα ρούχα σας θα είναι απαλά και μυρωδάτα!

0 σχόλια: