v

menu

10 τρόποι να χτενίσεις τα μαλλιά σου στην καθημερινότητά σου όπως η Gigi Hadid!


Humble ponytail


Το humble ponytail είναι το πρόχειρο ponytail που πάει σε όλα τα κορίτσια και είναι ίσως το πιο εύκολο χτένισμα που μπορείς να κάνεις στην καθημερινότητά σου, όμως έχει κι αυτό την δική του τεχνική.



Messy top knot


Ένα άτακτο top knot με φύτρες που πετάνε και φαβορίτες μπορεί να δείξει πολύ sexy αν το σετάρεις με ένα τσόκερ όπως έκανε κι εδώ η Gigi Hadid. 
Το πρόχειρο top knot έχει την δική του τεχνική.



Hun


To hun ή αλλιώς το half bun ή αλλιώς το μισό πιάσιμο σε top knot ήταν το πιο διάσημο χτένισμα για το 2015. Και παραμένει stylish και για το 2016!


Fake bob


Άφησε τα μαλλιά σου τυλιγμένα μέσα από το μάλλινο, χουχουλιάρικο κασκόλ σου και θα έχεις δημιουργήσει αυτή την αίσθηση του καρέ. 



Top knot


Ένα περιποιημένο top knot σε καθαρά και φρεσκολουσμένα μαλλιά είναι τέλεια λύση για κάθε περίπτωση. Και μπορεί να σε πάει από την βόλτα με τις φίλες σου μέχρι το γραφείο και μια επίσημη έξοδο!




Ισπανικό σινιόν


Είναι τέλειο, πολύ chic και super λύση όταν τα μαλλιά σου δεν είναι φρεσκολουσμένα αλλά δεν θέλεις ακόμη να τα λούσεις ( η λιπαρότητα στην ρίζα είναι η τροφή των μαλλιών). 



Beach waves


Ως γνήσιος Άγγελος της Victoria Secret η Gigi λατρεύει τα beach waves. Το αποτέλεσμα είναι sexy και τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να το πετύχεις και μόνη σου! 


Messy με βαθιά φράντζα


Το έχουμε ξαναπεί: το πού κάνεις την χωρίστρα σου μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή σου! Κάνε, λοιπόν, κι εσύ μια βαθιά, ατημέλητη φράντζα ψεκάζοντας την ρίζα με ξηρό σαμπουάν ώστε να δώσεις όγκο. 



Sleek ponytail


Πιάσε μια ψηλή και πολύ σφιχτή κοτσίδα στην κορυφή του κεφαλιού. Για να είσαι σίγουρη ότι το λαστιχάκι σου θα είναι σταθερό και θα βγει όσο σφιχτό εσύ το θες κάνε το εξής κόλπο: από ένα λαστιχάκι από αυτά του super market πέρασε δύο τσιμπιδάκια. Τοποθέτησε το ένα τσιμπιδάκι κάθετα στο ponytail και γύρισε το λαστιχάκι περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας. Όταν το λαστιχάκι σφίξει πολύ τοποθέτησε και το άλλο τσιμπιδάκι κάθετα στην βάση του ponytail.
 

0 σχόλια: