v

menu

STEP BY STEP TIP : Μόνο αν απλώνεις έτσι τη μάσκαρά σου θα πετύχεις τεράστιες βλεφαρίδες!

What to know


Υπάρχει αυτή η θεωρία σε ό,τι έχει να κάνει με την συνάρτηση μάσκαρα- βλεφαρίδες: το βουρτσάκι σου φέρνει το 50% της επιτυχίας και οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις το άλλο 50%. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιες φορές μπορεί να αγόρασες μια μάσκαρα για την οποία όλοι σου έλεγαν τα καλύτερα αλλά να που πάνω σου δεν δούλεψε. Για να δεις, λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις 100% τέλειο αποτέλεσμα κάνε κλικ στις επόμενες φωτό.


Βήμα 1


Για να εφαρμόσεις τη μάσκαρα, τοποθέτησε το βουρτσάκι παράλληλα με τις βλεφαρίδες και με μικρού εύρους παλμικές κινήσεις δεξιά-αριστερά, εφάρμοσε το προϊόν. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις μία μία τις βλεφαρίδες, να περάσεις μάσκαρα σε κάθε μία ξεχωριστά και φυσικά να φτάσεις μέχρι την ρίζα τους, πετυχαίνοντας μήκος, όγκο και πυκνότητα.


Βήμα 2


Για μάκρος τοποθέτησε το βουρτσάκι κάθετα με τις βλεφαρίδες και εφάρμοσε το προϊόν με ανοδικές κινήσεις στις άκρες των βλεφαρίδων κυρίως στο κέντρο.


Βήμα 3


Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και τις κάτω βλεφαρίδες. Αν, όμως, έχει καθοδικότητα στο βλέμμα απόφυγε να περάσεις μάσκαρα από εκεί γιατί με τον τρόπο αυτό θα ενισχύσεις την καθοδικότητα.
ΤΙP: Tις τελευταίες τριχίτσες στις βλεφαρίδες δεν τις βάφουμε για να επιτύχουμε πιο ανοδικό βλέμμα.


 
Επιμέλεια: Νατάσα Μπερέκου
Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής
Make up: Νατάσσα Μανουσιάδη, Natassa Manousiadi 
 
Ευχαριστούμε πολύ την σχολή του Φρέντυ Καλομπράτσου,Freddy Make Up Stage

0 σχόλια: