v

menu

Τι πρέπει να αποφύγεις φορώντας το Moto Jacket

Αν θέλετε να φορέσετε το κλασικό δερμάτινο moto jacket κομψά και όχι με edgy, ακραίο, αιχμηρό τρόπο, τότε δώστε βάση στα παρακάτω τρία tips. Όσα πρέπει να αποφύγετε προκειμένου τα look σας με το δερμάτινο jacket να αποπνέουν περισσότερο κάτι εκλεπτυσμένο και λιγότερο grunge.
Τι πρέπει να αποφύγεις φορώντας το Moto Jacket
1. Τούλινη φούστα μπαλαρίνας:  Ένα στυλ που ξεπήδησε το 2013, περισσότερο νεανικό και λιγότερο classy. Αν θέλετε να επιδιώξετε ένα όσο το δυνατόν πιο κομψό αποτέλεσμα με το δερμάτινο μπουφάν σας αφήστε στην άκρη την ιδέα αυτή. Οι παντελόνες και τα maxi φορέματα μπορούν εξίσου να λειτουργήσουν το ίδιο καλά, αν θέλετε να φορέσετε και να ισορροπήσετε τη σιλουέτα σας με κάτι ογκώδες.
Τι πρέπει να αποφύγεις φορώντας το Moto Jacket
2. Μπότες στρατιωτικές:  Αυτός ο συνδυασμός οδηγεί σε ένα look περισσότερο grungy και σε καμία περίπτωση ultra chic. Για αυτό προτιμήστε κομψά και κλασικά ankle boots ήτα λευκά retro αθλητικά σας.
Τι πρέπει να αποφύγεις φορώντας το Moto Jacket
3. Δερμάτινα αξεσουάρ στην ίδια απόχρωση με το jacket: Μια σιλουέτα ενιαία είναι πάντα περισσότερο ασφαλής από κάθε άλλη επιλογή. Αν μάλιστα είστε αρχάριες στους mix&match συνδυασμούς αποφύγετε παράτολμες κινήσεις. Δημιουργήστε μια εικόνα συμπαγή, που αποπνέει σιγουριά, επιμένοντας στον συνδυασμό του μαύρου moto jacket σας με μαύρα παπούτσια και τσάντα.

0 σχόλια: