v

menu

BHMA BHMA MAKIGIAZ : Tο μακιγιάζ της με glittery λεπτομέρειες στα μάτια και flawless επιδερμίδα




Flawless skin


Η Δούκισσα έχει πολύ όμορφη επιδερμίδα και η κάλυψη εδώ δεν είναι βαριά. Επίλεξε ένα προϊόν ελαφριάς σύνθεσης που θα σου εξασφαλίσει ομοιοχρωμία και λάμψη όπως το Double Wear της Estee Lauder (€45.00). Αν έχεις κάποια σημαδάκια που θέλεις να καλύψεις, πέρασε τοπικά πριν με ένα concealer ή ακόμη καλύτερα έναν κορέκτορα.

Βάση στα μάτια


Φόρεσε στα μάτια σου ένα προϊόν που θα εξουδετερώσει τις κοκκινίλες στο κινητό βλέφαρο και θα λειτουργήσει σαν βάση για να σταθεροποιηθεί το glitter που θα απλώσεις μετά. Ιδανικό είναι το 3 in 1 primer της artdeco.

Πρόσθεσε λάμψη


Χρησιμοποίησε μια σκιά σε σκόνη λάμψης και άπλωσέ την στο κινητό βλέφαρο, πολύ κοντά στις βλεφαρίδες, στην εσωτερική γωνία και στην κάτω εξωτερική. Ιδανική είναι η Krokant της Beauty is Life (€24.50).

Smudged μάτια


Με ένα μαλακό μολύβι όπως Silky Pencil Eye 01 της Erre Dueγέμισε το εσωτερικό του ματιού σου και πήγαινε πολύ κοντά στην ρίζα των βλεφαρίδων ίσα για να καλύψεις τα κενά στη βάση τους. Έπειτα πάρε ένα λεπτό πινελάκι και σβήσ'το ώστε να μην μείνει γραμμικό σχέδιο.


Huge βλεφαρίδες


Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών σου με γενναίες δόσεις μάσκαρα σε άνω και κάτω βλεφαρίδες. Δώσε περισσότερη έμφαση στις άνω βλεφαρίδες στο κέντρο. Η Mascara Volume Effet Faux Cils του Yves Saint Laurent (€35.70) είναι ιδανική.

Ροδαλά μάγουλα!


Φώτισε τα μάγουλά σου με ένα ρουζ σε ροδαλό τόνο όπως τοWet & Dry for cheeks no 416 της Erre Due. Χαμογέλασε στον εαυτό του και άπλωσέ το με ανοδικές κινήσεις στα μάγουλα. Με ότι περισσέψει στο πινελάκι σου πέρασε το σημείο κάτω από τα φρύδια για να δώσεις φως.

Χείλη για φίλημα!


Θες ένα χρώμα ματ και με διάρκεια όπως της Δούκισσας; Μόλις το βρήκες! Το Velvet Mousse no 148 της Erre Due είναι ιδανικό. Στεγνώνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αφότου το απλώσεις και μένει σταθερό ακόμη και μετά από πολλά, πολλά ποτά. Ή/και φιλιά!

0 σχόλια: