v

menu

Λάδι για Λάμψη και Βαθιά Ενυδάτωση Wild Rose του Κορρέ.

Σημείωσε ότι: 
Το νέο Λάδι Προσώπου για Λάμψη & Βαθιά Ενυδάτωση είναι ενισχυμένο με μία μορφή βιταμίνης C -SUPER C-, που δεκαπλασιάζει1 τη δυνατότητα απορρόφησής της στο δέρμα, μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα λάμψης. Η δύναμη και οι ιδιότητες της βιταμίνης C καταγράφουν την ύψιστη απόδοση, καθώς η Super C εξασφαλίζει αποδεδειγμένα πιο αποτελεσματική διείσδυση στο δέρμα και ενεργοποίηση στα κατάλληλα στρώματα. Κλινικές μελέτες (in vitro) για τη Super C καταγράφουν τη συμβολή της στη ρύθμιση της ενεργότητας των παραγόντων που επηρεάζουν την ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας: η παραγωγή μελανίνης μειώνεται στο 1/10, ενώ η δράση της τυροσινάσης αναστέλλεται κατά 30%.
Το νέο λάδι προσώπου Άγριο Τριαντάφυλλο δρα σε 3 επίπεδα -Λάμψη/ Θρέψη/ Αντιοξειδωτική δράση- συνδυάζοντας τους πρωταγωνιστικούς παράγοντες λάμψης ύψιστης απόδοσης με φυτικά έλαια και δραστικά συστατικά που στοχεύουν στην ενυδάτωση, βαθιά θρέψη και προστασία της επιδερμίδας. 

Και κάτι τελευταίο: τα λάδια έχουν μπει για τα καλά στο καθημερινό μας beauty routine. Και μόνο αν τα δοκιμάσεις θα διαπιστώσεις α) τα αποτέλεσματα που έχουν στην επιδερμίδα σου και β) δεν πρέπει να τα φοβηθείς αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα 

0 σχόλια: