v

menu

Μυστικα για λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα



Μην αμελείτε να εφαρμόζετε μια απλή ενυδατική κρέμα πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας. Και βέβαια, μετά από μια ηλικία πχ 30 (ή και νωρίτερα αν δείτε πως χρειάζεται) να ξεκινήσετε την χρήση μιας αντιρυτιδικής κρέμας ματιών.

Η σωστή εφαρμογή της κρέμας ματιών. Πάρτε λοιπόν μια μικρή ποσότητα από την κρέμα σας και αρχίστε την εφαρμογή, με απαλές ταμποναριστές (σαν μικρά χτυπηματάκια) κινήσεις με την βοήθεια των ακροδαχτύλων σας. Απλώστε την γύρω από το κόκκαλο των ματιών πάνω και κάτω, αποφεύγοντας την εσωτερική γωνία και την εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή ακριβώς κάτω από τα μάτια.

Μπορείτε αν θέλετε να ενυδατώσετε τα μάτια σας και εσωτερικά, με την βοήθεια φυσικών δακρύων ή φυσιολογικού ορού για να έχετε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.


Κάποια φυσική μάσκα που απομακρύνει τους μαύρους κύκλους. Για παράδειγμα μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε κομπρέσες τσαγιού 2 φορές την εβδομάδα. Για να δημιουργήσετε το μείγμα θα χρειαστεί να βυθίσετε 2 φακελάκια τσαγιού σε μια κούπα βραστό νερό. Αφού αυτό κρυώσει, βουτήξτε λίγο βαμβάκι ή μικρά πανάκια και βάλτε τα κάτω από τα μάτια σας για περίπου 10 λεπτάκια. Στη συνέχεια ξεπλυθείτε και έτοιμη.


Χρησιμοποιήστε κάποιο concealer σαν βάση που θα φωτίσει ακόμα περισσότερο το βλέμμα σας.


0 σχόλια: