v

menu

ΡΑΓΑΔΕΣ : ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ??



Πώς δημιουργούνται;
Οι ραγάδες, σε όποιο σημείο του σώματος κι αν βρίσκονται, οφείλονται στη αλλοίωση του πλέγματος του κολλαγόνου στη συγκεκριμένη περιοχή. Οι κόκκινες ραγάδες είναι οι πιο "πρόσφατες" και μπορούν να αντιμετωπιστούν πιο εύκολα με διάφορους τρόπους, ενώ οι όταν γίνουν άσπρες, η βλάβη έχει πλέον καταστεί μόνιμη. 


Πώς θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα των ραγάδων άμεσα και ανώδυνα;
Αν πάλι οι ραγάδες έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους και αναζητάτε τρόπο να απαλλαγείτε από αυτές οριστικά, η λύση είναι το Scarlet EXP.
Πρόκειται για ένα μηχάνημα νέας τεχνολογίας που πραγματοποιεί μία πλήρως ελεγχόμενη θερμική διέγερση στα σημεία που εφαρμόζεται, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να «αναγκάζεται» να δημιουργήσει κολλαγόνο! Ναι! Καλά ακούσατε! Ξυπνώντας την παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού οι ραγάδες εξαφανίζονται, αφού ο οργανισμός αναγκάζεται να καλύψει από μόνος του την ουλή που έχει δημιουργηθεί! Επιπλέον το Scarlet EXP σπάει τον ουλώδη ιστό, δηλαδή τα σημεία του δέρματος όπου υπάρχουν ραγάδες, με αποτέλεσμα να έρχονται τα υγιή κύτταρα από τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος στην επιφάνεια. Αυτό σημαίνει ότι οι ραγάδες μειώνονται αισθητά ανάμεσα στις συνεδρίες, ενώ το αποτέλεσμα βελτιώνεται κάθε φορά, καθώς ενεργοποιείται ολοένα και περισσότερο ο οργανισμός. 

0 σχόλια: