v

menu

DIY : ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΧΕΙΛΙΩΝ

Ζάχαρη
Φτιάξε το δικό σου σπιτικό scrub με μέλι και ζάχαρη! Η τέλεια απολέπιση κι αν το συνδυάσεις και με λάδι αμέσως μετά τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν! 
Φέτες αγγουριού
Το αγγουράκι αποτελείται κυρίως από νερό. Εφάρμοσε τις φέτες αγγουριού σε γυμνά χείλη και άφησε τες πάνω τους για λίγα λεπτά. Η υγρασία θα κάνει δυναμικό come back στα χείλη σου και η ενυδάτωση θα πρωταγωνιστήσει και πάλι! 
Μέλι
Άπλωσε αγνό μέλι στα χείλη σου αρκετές φορές την ημέρα! Σκέτο μέλι! Οι ιδιότητες του είναι τόσο θεραπευτικές που τα χείλη σου θα γίνουν αγνώριστα! Η πιο λαχταριστή θεραπεία! Τα συστατικά του θα «κλειδώσουν» την υγρασία στα χείλη σου! Ακόμη μπορείς να κάνεις μια πάστα από μέλι και γλυκερίνη και να την εφαρμόσεις πριν κοιμηθείς!
Τζελ αλόης
Το ζελέ αλόης είναι ιδανικό για αφυδατωμένο δέρμα. Δε θα αποκαταστήσει μόνο την υγρασία αλλά θα πάρει μακριά και οποιοδήποτε πόνο ή ερεθισμό έχουν τα χείλη σου -ειδικά αν τα «τρως-!
Λάδι καρύδας
Είναι τέλειο ενυδατικό! Τρίψε λίγο λάδι καρύδας πάνω στα χείλη σου αρκετές φορές την ημέρα για άμεσα αποτελέσματα.
 Ροδοπέταλα
Τα ροδοπέταλα μαλακώνουν τα σκασμένα χείλη. Φτιάξε μία πάστα από ροδοπέταλα και γάλα και εφάρμοσε την στα χείλη σου για 15 λεπτά. Ξέπλυνε και θα εντυπωσιαστείς!


0 σχόλια: