v

menu

Βeauty tips




1              Δεν είσαι φαν του νερού και η ενυδατική σου κρέμα αισθάνεσαι ότι σε προδίδει; Φάε κρέας. Ένα burger περιέχει 60% νερό σε κρατά ενυδατωμένο. Εναλλακτικά αντικατέστησε τον καφέ σου με ένα ρόφημα που περιέχει ιβίσκο και μέντα.

2              Για να δημιουργήσεις το εφέ πιο χοντρών βλεφαρίδων. Άπλωσε μια στρώση μάσκαρα και με ένα Q-tip πρόσθεσε μια λεπτή στρώση παιδικής πούδρας. Τέλος ξανάπλωσε την μάσκαρα σου και δες τις βλεφαρίδες σου να διπλασιάζονται. 

3.    Θες λαμπερό βλέμμα χωρίς υπερβολές . Άπλωσε το concealer σου  με τον παράμεσο. Είναι το πιο αδύναμο δάχτυλο σου και έτσι θα αποτρέψει την εφαρμογή της περίσσειας ποσότητας. Επίσης οι σταρένιες επιδερμίδες ας προτιμήσουν ένα πορτακαλί ή βερικοκί απόχρωση για την κάλυψη των ατελειών.

4.            Έσπασε το κραγιόν σου ή έλιωσε από τη ζέστη; Πιάσε τον αναπτήρα σου, ένωσε τις δύο σπασμένες άκρες και άναψε τον σε μια απόσταση 2 εκατοστών μακριά από το πρωί. Οι δύο λιωμένες άκρες θα ενωθούν ξανά.

5.            Η κατοχή conditioner και leave-in conditioner μπορεί αποτελεί πολυτέλεια. Παρόλα αυτά ένα leave-in conditioner δεν βαραίνει τα μαλλιά και σε κάποιες περιπτώσεις λειτουργεί και ως προϊόν styling. Δημιούργησε το δικό ρίχνοντας λίγες σταγόνες νερό στο κλασσικό conditioner, τοποθέτησε το προϊόν σε ένα μπουκάλι με βαποριζατέρ και  ανακαίνισε καλά.

6.            Απόκτησε πιο γεμάτα χείλη χωρίς ενέσιμα εμφυτεύματα. Ρίξε λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντα στο lip gloss σου. Η υπεραιμία που θα δημιουργηθεί θα κάνει τα χείλη σου πιο ζουμερά. 

7.            Αν κατά λάθος αγόρασες πιο σκούρα απόχρωση foundation, μην το πετάξεις! Ανάμειξε το με την ενυδατική σου και άμεσα ο τόνος θα γίνει πιο ανοιχτός. 

8.            Για να έχει το άρωμα σου τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια τρίψε λίγη βαζελίνη στα σημεία που χτυπάει ο παλμός σου.

9.            Η υγρασία ταλαιπωρεί τα καλλυντικά σου. Αν το μανό σου κάνει νερά και πιο συγκεκριμένα φουσκάλες, φύλαξε το στο ψυγείο.

10.   Λέρωσες το αγαπημένο λευκό σου πουκάμισο με foundation; Ο ξυριστικός αφρός του αγοριού θα σε σώσει. Τρίξει ελαφρό λίγη ποσότητα αφρού στο λεκέ και θα εξαφανιστεί. 

11.   Η πιτυρίδα που βασανίζει πολλές από εμάς λόγω άγχους καταπολεμάται από το γιαούρτι, χάρη στα προβιοτικά που περιέχει. Απλά βάλε το σε όλα τα μαλλιά και το κεφάλι σας, περίμενε 10 λεπτά και ξέβγαλε.

0 σχόλια: