v

menu

STEP BY STEP : Πώς να στεγνώνεις τα μαλλιά σου σωστά για να τους δώσεις όγκο



What to know



Αν έχεις ίσια μαλλιά είσαι από τις ευλογημένες που δεν πρέπει να μπεις στον κόπο να τα ισιώσεις. Όμως, τα ίσια μαλλιά συνήθως είναι και άτονα και χωρίς όγκο. Σε αυτό το how to σου δείχνουμε όλα εκείνα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις στο στέγνωμα για να δώσεις στα μαλλιά σου όγκο.  




Βήμα 1



Μετά το λούσιμο τύλιξε τα μαλλιά σου με μια πετσέτα. Το κατάλληλο σαμπουάν παίζει πάντα ρόλο. Τα πράγματα είναι απλά: αν θες να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου, επίλεξε ένα σαμπουάν για όγκο.





Βήμα 2



Χτένισε τα μαλλιά σου για να τα ξεμπλέξεις.





Βήμα 3



Στέγνωσε τα μαλλιά κατά 2/3 κανονικά αφήνοντας τον αέρα από το πιστολάκι να ακολουθεί την φορά της τρίχας έτσι ώστε να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου.  





Βήμα 4



Για το υπόλοιπο του στεγνώματος, δηλαδή όταν φτάσουν τα μαλλιά σου στο σημείο που θα είναι νωπά γύρισε ανάποδα και συνέχιζε να τα στεγνώνεις έτσι.  





Βήμα 5



Πάρε μια βούρτσα αέρος (είναι αυτή με τις τρύπες για να την διαπερνά ο αέρας του σεσουάρ) και χτένιζε τα μαλλιά σου από την ρίζα μέχρι τις άκρες με την χτένα να είναι από τη μέσα μεριά των μαλλιών. Επίσης, ο αέρας από το πιστολάκι πρέπει να ακολουθεί πάντα την φορά της τρίχας και ελάχιστα λεπτά πριν τελειώσεις την διαδικασία γύρισε τον αέρα στο κρύο. Έτσι, μειώνεις και το φριζάρισμα καθώς κλείνουν λόγω θερμοκρασίας τα λέπια της τρίχας και βοηθάς το styling να διατηρηθεί περισσότερο.



Βήμα 6



Όταν ολοκληρώσεις τίναξε τα μαλλιά σου απότομα.




Βήμα 7



Άλλαξε ελαφρώς την χωρίστρα σου από το σημείο που την κάνεις συνήθως. Αυτή η κίνηση αυτομάτως δίνει όγκο μιας και τα μαλλιά δεν έχουν συνηθίσει σε αυτή τη θέση και άρα είναι πιο ανασηκωμένα.  




Η διαδικασία ολοκληρώθηκε


Καλή επιτυχία!
Επιμέλεια: Νατάσα Μπερέκου
Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής
Μοντέλο: Πωλίνα Δημολιάνη
Μαλλιά: Ειρήνη Ιππολύτοβα, Άννα Κολιαγιάννη
Ευχαριστούμε πολύ τα κομμωτήρια Hair Tonic
http://www.tlife.gr/

0 σχόλια: