ΥΛΙΚΑ
• 1 μικρό αγγούρι
• 1/3 φλιτζανιού αποσταγμένο νερό
• 1 κουτ.γλ. αλόη βέρα τζέλ
• 1 κουτ.γλ. αμαμελίδα ή βότκα
• μπουκάλι σπρέι γυαλί 120μλ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και κόβουμε το αγγούρι.
Το τρίβουμε στον τρίφτη ή το βάζουμε στο μπλέντερ.
Θέλουμε το υγρό απο το αγγούρι, οπότε το στίβουμε δυνατά με το χέρι μας ώστε να βγεί όλο το υγρό του.
Αυτο το υγρό απο το αγγουράκι μας θα το βάλουμε στο μπουκάλι σπρέι που έχουμε και θα ανακατέψουμε μέσα τα υπόλοιπα υλικά μας.
Διατηρείτε στο ψυγείο αλλα καταναλώστε το γρήγορα.
0 σχόλια: