v

menu

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ


Blotterazzi by Beautyblender


Tο πρώτο σφουγγαράκι που πλένεται και επαναχρησιμοποιείται και έχει σχεδιαστεί για να απορροφά τη γυαλάδα που δημιουργείται στο μακιγιάζ από τη λιπαρότητα του προσώπου! Συσκευάζεται σε ένα λεπτό και συμπαγές κουτί με καθρέφτη, ιδανικό για να μεταφέρεται παντού. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται 2 σφουγγαράκια και το καθένα από αυτά έχει διάρκεια ζωής περίπου 35-40 ημέρες.

Τιμή: €18.10


Hoola - Pinceau bronzing & contouring, Benefit

 
Για τέλεια εφαρμογή της πούδρας Hoola, η Benefit μας παρουσιάζει το πινέλο «Bronzing και Contouring» Για ποιο είδος μακιγιάζ; Ιδανικό για σμίλευση και για να δώσει μορφή, το πινέλο Hoola γίνεται το must αξεσουάρ. 
Τιμή: €26.90



Love Flush, Too Faced

 
Αυτή η καρδιά κρύβει το πιο τέλειο και φυσικό χρώμα ρουζ. Αλλά να που το περιεχόμενο αλλά και το packaging είναι τόσο cute που δεν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις για να μην το χαλάσεις!



Tom Ford Ultra Rich Lip Color


Ένα ζωηρό και λαμπερό lip color , ενυδατώνει αμέσως τα χείλη και διαρκεί για 6 ώρες. Ύστερα από κάποιες ώρες, τα χείλη είναι πιο απαλά και λεία. H Aphrodite είναι η αγαπημένη μας απόχρωση αλλά να που τόσο το packaging όσο και το ανάγλυφο TF στην επιφάνειά του μας κάνει να διστάζουμε να το χρησιμοποιήσουμε για να μην το χαλάσουμε!
Τιμή: €45.00



Παλέτα Trophy από την σειρά It's a strike της MAC

 
Άλλη μια παλέτα που θυμίζει περισσότερο έργο τέχνης. Λανσάρεται τον Σεπτέμβριο και μιας και πρόκειται για συλλεκτικό προϊόν νομίζω ότι ούτε που θα το αγγίξω. Θα υπάρχει εκεί για να το περάσω από γενιά σε γενιά!



Ρουζ cheek pop της Clinique

 
Χρησιμοποιώντας μία επαναστατική, καινοτομία με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το Cheek Pop έχει αρχικά υγρή μορφή, που κατόπιν μεταμορφώνεται μέσω μιας αργής διαδικασίας «ψησίματος», σε μια  εντελώς νέα και ξεχωριστή σύνθεση πούδρας με απαλή, μεταξένια υφή. Τέλεια, για ένα υγιές, δροσερό look. Αλλά υπάρχει ένα σημαντικό default: για να δεις πώς γράφει στο πρόσωπό σου θα πρέπει να "καταστρέψεις" το περιεχόμενο! Αντέχεις;
Τιμή: €25.00




Σαπούνι Bottega Veneta

 
O πολυτελής οίκος λανσάρει σειρά για το μπάνιο και ούτε λόγος να καταστρέψεις αυτό το τέλειο ανάγλυφο της επιφάνειας αυτού του σαπουνιού που είναι το τέλειο στολίδι για το μπάνιο μου!



Παλέτα ρουζ & πούδρας 6 χρωμάτων πλήρες by Elegant

 
Είναι από τις αγαπημένες μας παλέτες έτσι κι αλλιώς και λόγω περιεχομένου και λόγω αποτελέσματος που αφήνει στην επιδερμίδα! Η ανάγλυφη επιφάνεια των ρουζ που θυμίζει δαντέλα και λουλούδι δίνουν σε αυτή την παλέτα εξέχουσα θέση σε αυτό το θέμα! Θα το βρεις στην Make Me Up.
Τιμή: €90.73


0 σχόλια: