v

menu

Jessica Alba



Τεράστιες βλεφαρίδες



Απόκτησε πραγματικά τεράστιες βλεφαρίδες με την ολοκαίνουρια μάσκαρα της Max Factor Voluptuous False Lash Effect. Το αποτέλεσμα οφείλεται στο ελικοειδές βουρτσάκι του! Στριφογύρισέ το ελαφρώς όπως απλώνεις τη μάσκαρά σου για να μεγιστοποιήσεις το αποτέλεσμα. 



Η τέλεια σκιά



Προτίμησε μια σκιά σε compact υφή που θα απλωθεί πιο εύκολα και θα αποτυπωθεί πιο έντονα στα μάτια σου. Με ένα λεπτό πινελάκι άπλωσέ το από την εσωτερική γωνία του ματιού δημιουργώντας ένα edgy αποτέλεσμα και κάνε το ίδιο και στις εξωτερικές γωνίες για να δημιουργήσεις ένα winged effect. Μας αρέσει πολύ η σκιά Perfect Mono Eyeshadow, απόχρωση Indaco από την καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ Dolce & Gabbana.



Μολύβι και στο waterline



Με ένα μολύβι στο ίδιο έντονο χρώμα με αυτό της σκιάς τόνισε το waterline του ματιού, δηλαδή το εσωτερικό του. Αυτομάτως θα προστεθεί περισσότερη ένταση στο βλέμμα. Δοκίμασε το Indigo 08C της Beauty is Life (€14.00).



Winged effect



Με ένα μαύρο μαλακό μολύβι τόνισε τις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου προεκτείνοντας ελάχιστα τις άκρες και κρατώντας μια ανοδική διάθεση. Το EyeLine στην απόχρωση Coal της MeMeMe(€8.36) είναι πολύ πρακτικό στην εφαρμογή του.



Χτένισε τα φρύδια σου!



Με μια διάφανη μάσκαρα χτένισε τα φρύδια σου ανοδικά. Αυτό σε συνδυασμό με το σφιχτό ponytail θα δώσει μια γενικότερη ανοδικότητα στο πρόσωπό σου. Η Brow Artist Sculpt από την L'Oreal Paris (€9.44) είναι το ιδανικό εργαλείο!



All over λάμψη



Με ένα φαρδύ πινέλο πέρασε bronzing πούδρα χαλαρά στα σημεία που σε "φιλάει" ο ήλιος, λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά και ρουζ ακριβώς πάνω στα μήλα. Τέλεια είναι η συλλεκτική Vibe Tribe Gleamtones Dunes At Dusk που πρόκειται να κυκλοφρήσει τον Ιούνιο και την βρίσκεις online.



Gloss στα χείλη



Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με ένα πλούσιο, glossy προϊόν για τα χείλη σου όπως το Liga31 W-C της Beauty is Life που θα βρεις στην Make Me Up. Για effortless αποτέλεσμα άπλωσέ το χωρίς περίγραμμα.







http://www.tlife.gr/

0 σχόλια: