v

menu

Monoi και tiare


Το monoi είναι ένα λάδι που φτιάχνεται αποκλειστικά και μόνο στην Ταϊτή από λάδι καρύδας μέσα στο οποίο "μουλιάζουν" φύλλα από την γαρδένια της Ταϊτής, γνωστή και ως tiare. 
Το μείγμα αυτό, που αποτελεί παγκόσμια beauty εμμονή, είναι αγαπημένο των γυναικών εκεί και σύμφωνα με εκείνες, σε αυτό οφείλουν την μαυρισμένη τους επιδερμίδα που είναι πάντα νεανική και τα super λαμπερά μαλλιά τους! 

Καποια BEAUTY μπουκαλακια που περιεχουν monoi



Άρωμα ck one, calvin klein


Το άρωμα ck one summer για το καλοκαίρι 2016, μας καλεί να ζήσουμε μια συναρπαστική περιπέτεια. Ένα άρωμα για εκείνη και για εκείνον εμπνευσμένο από τη ζούγκλα, εκεί όπου δεν υπάρχουν όρια.  Ανήκει στην κατηγορία citrus fruity και στις νότες καρδιάς θα βρεις tiare ή αλλιώς γαρδένια από την Ταϊτή. 

Self tan σε μορφή gel, Polysianes


Αυτόματο μαύρισμα με το Gelée délice autobronzante au Monoï που, όπως μαρτυρά το όνομά του, περιέχει έλαιο monoi. Ένα καλό trick για να παρατείνεις ή να ενισχύσεις το μαύρισμά σου είναι να αναμειγνύεις αυτό το προϊόν με το body lotion ή το after sun σου. 
Τιμή: €14.00

Αντηλιακό λάδι σώματος Tahiti Monoi Oil SPF6 Tiare Spray


Αντηλιακό λάδι σώματος με super θρεπτικό monoi που σου χαρίζει προστασία, ενυδάτωση και τέλειο τροπικό άρωμα! 
Τιμή: €9.45

Solinote Tiaré - Eau de Toilette

 
Αυτό το άρωμα μυρίζει super τροπικά και σου χαρίζει αυτή την αίσθηση των ατελείωτων διακοπών στο πιο εξωτικό μέρος του κόσμου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του ή να κάνεις layering αρωμάτων απλώνοντάς το μαζί με το Vanille που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τη ζεν προσωπικότητά σου ή το Mure ως μια πιο πρωτότυπη επιλογή. Θα το βρεις στο Sephora. 
Τιμή: €8.50

Πλούσια κρέμα σώματος Monoi Tiki Rich Body Cream


Κρέμα σώματος πλούσια σε έλαιο Monoi Tiki και άνθη Tiare που ενυδατώνει την επιδερμίδα και αφήνει μία αίσθηση φρεσκάδας και ένα άρωμα από γαρδένια στο δέρμα. Είναι super ενυδατικό, μυρίζει τέλεια και είναι must προϊόν για μετά την ηλιοθεραπεία για να θρέψει την επιδερμίδα σου! Θα το βρεις στο beauty-hall
Τιμή: €30.00

Λάδι σώματος με χρώμα Hei Poa Pure Tahiti Monoi Oil Roucou


Λάδι Monoi σε συνδυασμό με λάδι από το φυτό Roucou, που προσδίδει μια διακριτική, χάλκινη απόχρωση. Οι Ινδιάνοι το χρησιμοποιούσαν για τον χρωματισμό του σώματος. Δεν περιέχει συντηρητικά. 
Κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή, πιο ελκυστική και σφριγηλή, χάρη στις ενυδατικές, μαλακτικές και προστατευτικές του ιδιότητες και φυσικά περιέχει λάδι Monoi από την Ταϊτή (50%) που θρέφει και ενυδατώνει. 
Τιμή: €10.89

Λάδι σώματος Hei Poa Pure Tahiti Monoi Oil Tiare


Ιδανικό για το δέρμα, απαραίτητο για τα μαλλιά, το Monoi θεωρείται ιερό έλαιο στη Γαλλική Πολυνησία. Προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και προστατεύει από την ξηρότητα το δέρμα και τα μαλλιά. Περιέχει 96% λάδι Monoi από την Ταϊτή, που θρέφει και ενυδατώνει. Δεν περιέχει συντηρητικά. Μη αλλεργιογόνο. Το λατρεύουμε και το χρησιμοποιούμε σε γενναίες δόσεις το καλοκαίρι πάνω σε βρεγμένη επιδερμίδα και μαλλιά!
Τιμή: €9.99

Σαπούνι Monoi Tiare Tahiti


Αυτό το σαπούνι είναι απόλυτα αυθεντικό αφού κατασκευάζεται στην Ταϊτή αποκλειστικά από φυτά και χωρίς καθόλου συνθετικά. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, έχει super μυρωδιά και ενυδατώνει σε βάθος χάρη στα έλαια από καρύδα. Θα το βρεις στο beauty-hall.
Τιμή: €4.80

0 σχόλια: