v

menu

Ιδρώνεις; 6 κόλπα για να μείνει το μακιγιάζ σου εκεί ότι κι αν γίνει!


Βάλε primer! Αλλά το σωστό!


Υπάρχει λόγος που υπάρχουν τόσα πολλά primer εκεί έξω! Είναι γιατί έχουν δημιουργηθεί για διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας και διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Τους καλοκαιρινούς μήνες απόφυγε αυτά που περιέχουν σιλικόνη γιατί σε συνδυασμό με την ζέστη είναι πολύ πιθανό να φράξουν οι πόροι σου και όλο αυτό να μεταφραστεί σε σπυράκια. Ιδανικό primer για την εποχή είναι το Touche Eclat Blur Primer Base de Teint Flur του Yves Saint Laurent (€45.00) με πολύ ανάλαφρη υφή! 



Χρησιμοποίησε λάδι καρύδας για να "κλειδώσεις" τις γυαλάδες σου!


Αυτό το tip μας το έδειξε πριν μια εβδομάδα περίπου η beauty guru, Huda Kattan, κι έκτοτε είναι το αγαπημένο μας. Για να κλειδώσεις τις γυαλάδες που τόσο αγάπησες φέτος το καλοκαίρι το μυστικό είναι στο layering και το λάδι καρύδας! Βάλε ψηλά στα ζυγωματικά σου λάμψη, ένα λεπτό στρώμα λάδι καρύδας και από πάνω ταμπόναρε πάλι πούδρα λάμψης. Η γυαλάδα σου θα μείνει εκεί σταθερή ότι και να γίνει! Προσοχή, όμως, στις ποσότητες. Η γραμμή από το να δείχνεις λαμπερή ή... λαδωμένη είναι πολύ λεπτή! Οργανικό λάδι καρύδας Biona (€10.00). Θα το βρεις σε καταστήματα με βιολογικά είδη. 



Δούλεψε ταμποναριστά!


Δούλεψε με ταμποναριστές κινήσεις κάθε φορά απλώνοντας μικρή ποσότητα προϊόντος σε μικρές περιοχές του προσώπου πιέζοντας απαλά το σφουγγαράκι ή το πινέλο σου πάνω στο πρόσωπο. Το θρυλικό Beautyblender (€18.10) θα σε βοηθήσει να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα. 



Παίξε με waterproof προϊόντα για τα φρύδια!


Δεν θα σου πούμε ψέματα: οι αδιάβροχες μάσκαρα μας δυσκολεύουν κι εμάς στο ντεμακιγιάζ οπότε δες στις προτείνουμε. Ένα μολύβι φρυδιών, όμως, με αδιάβροχη σύνθεση είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσεις το γεγονός πως ότι και να γίνει τα φρύδια σου θα μείνουν στη θέση τους! Τα Brow Liner της Dolce & Gabbana είναι αγαπημένα!



Blotting papers αντί για πούδρες!


Αφού ολοκληρώσεις την βάση σου μην κάνεις ότι και τον χειμώνα, να ταμπονάρεις δηλαδή από πάνω με πούδρα. Αντ'αυτού πάρε την ποσότητα που περισσεύει με blotting papers, ειδικά χαρτάκια που απορροφούν την λιπαρότητα. Έτσι, και θα έχεις βάση και το πρόσωπό σου θα μπορεί να αναπνέει ελεύθερα στη ζέστη! Σου προτείνουμε τα blotting papers της Shiseido (€26.00) που περιέχουν 100 τέτοια φύλλα στην συσκευασία τους, με το παραπάνω αρκετά για να βγάλεις το καλοκαίρι. 



Ψέκασέ το!


Στην αγορά υπάρχουν πλέον ειδικά sprays που σταθεροποιούν το make up με τον ίδιο τρόπο που η λακ κρατάει το χτένισμά σου. Αφού, λοιπόν, ολοκληρώσεις την διαδικασία ανακίνησε το spray καλά και ψέκασε το πρόσωπό σου από απόσταση περίπου 15 εκατοστών. Το Elegant Make Up Fixer (€37.30) είναι από τα αγαπημένα μας και το βρίσκεις στην Make Me Up. 
 

http://www.tlife.gr/

0 σχόλια: