v

menu

Κεφαλαιο : Μασκες μαλλιων


Μάσκα Ενυδάτωσης και Θρέψης με αμύγδαλο & μέλι από την Apivita: 

Πλούσια μάσκα για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά που αναδομεί την τρίχα χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα, αποκαθιστά τις φθορές και προστατεύει από το σπάσιμο.



Μάσκα θρέψης και ενυδάτωσης της Korres για τα ξηρά/ αφυδατωμένα μαλλιά:

 Τα εκχυλίσματα από Αμύγδαλο και Λινάρι σε συνδυασμό με το βούτυρο Κaritè, βοηθούν την τρίχα να συγκρατεί την υγρασία στο εσωτερικό της, αυξάνοντας την ελαστικότητα και την αντοχή της



Μάσκα 3 Minute Miracle Reconstructor από την Aussie :

 3 λεπτά αρκούν για να μεταμορφώσει αυτή η μάσκα τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου! Χάρη στα εκχυλίσματα αυστραλέζικης μέντας που λειαίνουν την τρίχα, βοηθούν στη θεραπεία κατά της ψαλίδας



Gliss Strenght & Resistance Μάσκα Εντατικής Ενδυνάμωσης από τον Schwarzkopf:

Για μαλλιά λαμπερά και δυνατά χωρίς να είναι ατίθασα με έως και 16 φορές περισσότερη δύναμη! Αναδομήσει την τρίχα χάρη στη σύνθεση τριπλής πρωτεΐνης, που δρα σε 3 φάσεις



Botanic Therapy Honey Treasures Μάσκα Επανόρθωσης από τη Garnier:

 Η νέα αυθεντική συνταγή για επανόρθωση των φθαρμένων μαλλιών, με τάση να σπάνε. Εντατικά προστατευμένα και θρεμμένα, τα μαλλιά ενδυναμώνονται. Μέρα με τη μέρα, γίνονται λαμπερά και απαλά



Μάσκα Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά Le Petit Marseillais:

 Η νούμερο 1 μάσκα για ξηρά μαλλιά στην Ελλάδα, αποτελεί το κόσμημα της σειράς. Ο συνδυασμός βουτύρου καριτέ και μελιού ενυδατώνει τα ξηρά, ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά .



Kérastase Resistance Masque Therapiste 

για να δώσεις μία «δεύτερη» ζωή στα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου. Τα αναζωογονεί και επανορθώνει την τρίχα στον πυρήνα της, ανακτώντας τη δύναμη και την ελαστικότητά της και τα μαλλιά τονώνονται και αναζωογονούνται.



Timotei Εντατική Επανόρθωση:

 Εμπλουτισμένη με 100% φυσικό έλαιο Avocado, γνωστό για τις βαθιά ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες, θα «ξεδιψάσει» τα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο μαλλιά σου!



L' Oreal Mythic Oil Mask για κανονικά/ λεπτά μαλλιά με έλαιο Τζίντζερ και Osmanthus: 

Μία «μυθική» μάσκα που προσθέτει λάμψη, ενυδάτωση , θρέψη ενώ παράλληλα ξεμπερδεύει και μαλακώνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.



Moroccanoil Intense Hydrating Mask: 

Ενισχυμένη με έλαιο Argan, αυτή η ενυδατική θεραπεία είναι κατάλληλη για αφυδατωμένα, θαμπά μαλλιά , επαναφέρει την ελαστικότητα των μαλλιών και προσφέρει τη δυνατότητα πιο εύκολου hairstyling.


Tol Velvet Total Treatment Hair Mask : 

Μάσκα μαλλιών καθημερινής χρήσης με ειδικά μελετημένη φόρμουλα διπλής δράσης. Η εξειδικευμένη της φόρμουλα ενισχύει την εσωτερική δομή της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί ένα εξωτερικό φιλμ προστασίας.



Oil Reflections Luminous Reboost Mask από τη Wella Professionals: 

Με εκχύλισμα λευκού τσαγιού, αυτή η μάσκα θρέφει σε βάθος και αναδομεί τη δομή της τρίχας, αφήνοντας τα μαλλιά λεία και φωτεινά και ενυδατωμένα με ένα υπέροχο άρωμα!


http://www.queen.gr/

0 σχόλια: